Маринад для поросяти від Ігоря Місевича

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Этот маринад вы сможете использовать как для запеченного молочного поросенка, так и для любого другого мясного блюда.

Молочный поросенокИнгредиенты:
2 апельсина
1 лимон
1 ч. л. белого молотого перца
1 ч. л. майорана
1/2 ч. л. розмарина
60 г соли

Приготовление:
Натрите цедру апельсинов и лимона. Выжмите из фруктов сок. Смешайте сок и цедру с солью и травами. Маринад для поросенка готов.

Video: Как приготовить мясной маринад?

Смотрите рецепты от эксперта по мясным блюдам Игоря Мисевича на сайте шоу "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо