Мариновані огірки від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Алла Ковальчук вже розповідала, як заготовити солоні огірки на зиму. А тепер кулінарний експерт навчила готувати маленькі та хрусткі мариновані огірочки

Інгредієнти (на літрову банку):

500 г маленьких огірків засолювальних сортів

1/3 середньої моркви

1/3 кореня хрону

1 гілочка кропу

Для маринаду:

250 мл води (бутильованої, джерельною або фільтрованої)

70 мл оцту (9%)

40 г цукру

20 г морської солі (можна звичайної)

3 г запашного перцю горошком

3 р гірчичних зерен

9effb343-5a80-4805-a014-981bbc4d811d

Приготування:

Замочіть огірки у воді мінімум на годину. Помийте і стерилізуйте банки і кришки. Всі складові маринаду з’єднайте, доведіть до кипіння і кип’ятіть 5 хвилин. У кожну банку покладіть по 3 кільця моркви, шматочку кореня хріну, гілочці кропу.

Огірки щільно (але не утрамбовуючи) розкладіть по банках і залийте гарячим маринадом.

Поставте банки в каструлю з гарячою водою і пастеризуйте на маленькому вогні 15-20 хвилин. Загорніть банки, переверніть догори дном і перевірте, щоб не текли кришки.

Укутайте банки старим пальто або ковдрою і залиште остигати.

Зберігайте мариновані огірки в темному прохолодному місці.

Video: Как замариновать огурцы?

Смотрите лучшие рецепты консервации от Аллы Ковальчук на сайте шоу "Все буде смачно!"


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити