Мармеладні черв’ячки з буряка: рецепт Євгена Клопотенко

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Бурякові мармеладні черв’ячки – це смачно, корисно і обов’язково сподобається дітям. Кожна мама хоче, аби її дитина їла здорові солодощі – мармеладні черв’яки саме такі! А ще, їх можна не тільки їсти, але й придумувати з ними різні ігри, перед поїданням. Дивіться покроковий рецепт мармеладних черв’яків з буряка, який підготував Євген Клопотенко.

Інгредієнти:

  • буряки – 600 г
  • корінь імбиру – 10 г
  • сік лимона – 30 мл
  • яблучний сік – 120 мл
  • пектин – 24 г
  • цукор – 100 г

Читайте також: Домашній мармелад: рецепт з апельсинів і лимонів

Спосіб приготування:

  1. Буряк помийте та загорніть у фольгу. Запікайте впродовж 1 години 20 хвилин за температури 200 градусів.
  2. Остудіть буряк та обчистіть. Подрібніть його в блендері на пюре.
  3. Яблука натріть на крупній тертці та перекладіть на марлю.
  4. Вичавіть сік та додайте його до бурякового пюре.
  5. Корінь імбиру натріть на дрібній тертці та змішайте зі свіжовичавленим соком лимона. Додайте суміш до бурякового пюре.
  6. Додайте пектин, перемішайте, поставте на плиту та доведіть до кипіння.
  7. Додайте цукор і проваріть упродовж 5 хвилин. Остудіть до температури тіла та залийте в трубочки ополоником. Поставте в холодильник на 3 години.
  8. Пальцями вичавіть «черв’ячків» з трубочок та присипте їх цукровою пудрою.

Читайте також: Морозиво з квасолі: рецепт покроковий

Video: Мармеладні черв'яки: рецепт з буряка

Бурякові мармеладні черв'ячки - це смачно, корисно і обов'язково сподобається дітям. Дивіться рецепт мармеладних черв'яків з буряка, який підготував Євген Клопотенко

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кабачки в кетчупе чили на зиму
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
рецепт икры из кабачков, рецепт приготовления кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру рецепт, состав кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру
Кабачкова ікра як у магазині