Масло з білих грибів це дуже смачне і незвичайне лакомство. Воно відмінно підійде для сніданку як доповнення до улюблених страв. Як приготувати масло з білих грибів? Рецепт покроковий ви знайдете в нашому матеріалі.
Читайте також: Гірчичне масло для бутербродів
Інгредієнти:
- білі гриби – 50 г
- цибуля – 1 шт.
- вершкове масло – 250 г
- чорний мелений перець – 6 г
- сіль – 3 г
- часник – 1 зубчик
- коньяк – 20 мл
- чебрець – 2 гілочки
Читайте також: Гостре масло для бутербродів від Тані Литвинової
Спосіб приготування:
- Промиті гриби доведіть до кипіння, злийте воду, залийте чистою водою та відваріть впродовж 40 хв. Промийте, остудіть та наріжте дрібним кубиком.
- Подрібнену цибулю та часник обсмажте на вершковому маслі до м’якості, додайте гриби, смажте ще 5 хв. Влийте коньяк, додайте сіль та перець, перемішайте.
- З‘єднайте м‘яке вершкове масло з грибною масою, додайте подрібнені листочки чебрецю, перемішайте і поставте у морозилку на 15 хв. Потім перекладіть масу на харчову плівку, скрутіть «ковбаскою» та відправте у холодильник на 2 год.