Масло з білих грибів: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Масло з білих грибів це дуже смачне і незвичайне лакомство. Воно відмінно підійде для сніданку як доповнення до улюблених страв. Як приготувати масло з білих грибів? Рецепт покроковий ви знайдете в нашому матеріалі.

Читайте також: Гірчичне масло для бутербродів

Інгредієнти:

  • білі гриби – 50 г
  • цибуля – 1 шт.
  • вершкове масло – 250 г
  • чорний мелений перець – 6 г
  • сіль – 3 г
  • часник – 1 зубчик
  • коньяк – 20 мл
  • чебрець – 2 гілочки

Читайте також: Гостре масло для бутербродів від Тані Литвинової

Спосіб приготування:

    1. Промиті гриби доведіть до кипіння, злийте воду, залийте чистою водою та відваріть впродовж 40 хв. Промийте, остудіть та наріжте дрібним кубиком.
    2. Подрібнену цибулю та часник обсмажте на вершковому маслі до м’якості, додайте гриби, смажте ще 5 хв. Влийте коньяк, додайте сіль та перець, перемішайте.
    3. З‘єднайте м‘яке вершкове масло з грибною масою, додайте подрібнені листочки чебрецю, перемішайте і поставте у морозилку на 15 хв. Потім перекладіть масу на харчову плівку, скрутіть «ковбаскою» та відправте у холодильник на 2 год.

Video: Масло з білих грибів: рецепт покроково

Як приготувати масло з білих грибів? Рецепт покроково ви знайдете в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити