Медальйони з індички під вишневим соусом: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Медальйони з індички під вишневим соусом – це дуже смачна та дієтична страва, яка припаде до смаку всім членам сім’ї. Для приготування соковитих і смачних медальйонів з індички використовується гомілка, замаринована в рослинній олії, лимонному соку та спеціях. Для подачі стейків використовуйте кисло-солодкий вишневий соус. Читайте в нашому матеріалі докладніше про те, як приготувати медальйони з індички під вишневим соусом.

Інгредієнти:

  • індича гомілка – 1 шт.
  • борошно – 125 г
  • вода – 80 мл
  • лимон – 1 шт.
  • червоне сухе вино – 125 мл
  • вишні – 300 г
  • олія – 40 мл
  • цукор – 8 г
  • крохмаль кукурудзяний – 10 г
  • кориця (паличка) – 1 шт.
  • кардамон (зерна) – 2 шт.
  • гвоздика (бутони) – 3 шт.
  • розмарин сушений – 3 г
  • чорний мелений перець – 3 г
  • сіль – 15 г

Читайте також: «Троянди» з фаршем та картопляними пелюстками: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Індичу гомілку розріжте на 3 стейки. Кістку розрубайте. Для маринаду – змішайте чорний мелений перець, сіль, розмарин, олію та сік лимона. Натріть стейки маринадом, накрийте плівкою та лишіть у холодильнику на 20 хв.
  2. Потім просушіть стейки, обкачайте їх у борошні та обсмажте на пательні з олією по 5 хв. з кожного боку. Далі налийте до них окріп та тушкуйте під кришкою 20 хв.
  3. Для вишневого соусу – доведіть до кипіння червоне вино, додайте цукор, сіль, корицю, кардамон та гвоздику. Проваріть 3 хв., дістаньте прянощі і додайте вишні. Варіть ще 7 хв.
  4. Розведіть у холодній воді крохмаль, додайте до вина з вишнями та варіть соус до загущення. Подавайте з медальйонами з індичої гомілки.

Video: Медальйони з індички під вишневим соусом: рецепт покроково

Як приготувати медальйони з індички під вишневим соусом? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
крабовый салат с овощами
Простий овочевий салат з крабовими паличками
рецепт салата с курицей и огурцами, рецепт приготовления салата с курицей и огурцами, как приготовить салат с курицей и огурцами, состав салата с курицей и огурцами, как приготовить салат с курицей и огурцами
Салат з куркою та огірками