Медальйони з індички під вишневим соусом: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Медальйони з індички під вишневим соусом – це дуже смачна та дієтична страва, яка припаде до смаку всім членам сім’ї. Для приготування соковитих і смачних медальйонів з індички використовується гомілка, замаринована в рослинній олії, лимонному соку та спеціях. Для подачі стейків використовуйте кисло-солодкий вишневий соус. Читайте в нашому матеріалі докладніше про те, як приготувати медальйони з індички під вишневим соусом.

Інгредієнти:

  • індича гомілка – 1 шт.
  • борошно – 125 г
  • вода – 80 мл
  • лимон – 1 шт.
  • червоне сухе вино – 125 мл
  • вишні – 300 г
  • олія – 40 мл
  • цукор – 8 г
  • крохмаль кукурудзяний – 10 г
  • кориця (паличка) – 1 шт.
  • кардамон (зерна) – 2 шт.
  • гвоздика (бутони) – 3 шт.
  • розмарин сушений – 3 г
  • чорний мелений перець – 3 г
  • сіль – 15 г

Читайте також: «Троянди» з фаршем та картопляними пелюстками: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Індичу гомілку розріжте на 3 стейки. Кістку розрубайте. Для маринаду – змішайте чорний мелений перець, сіль, розмарин, олію та сік лимона. Натріть стейки маринадом, накрийте плівкою та лишіть у холодильнику на 20 хв.
  2. Потім просушіть стейки, обкачайте їх у борошні та обсмажте на пательні з олією по 5 хв. з кожного боку. Далі налийте до них окріп та тушкуйте під кришкою 20 хв.
  3. Для вишневого соусу – доведіть до кипіння червоне вино, додайте цукор, сіль, корицю, кардамон та гвоздику. Проваріть 3 хв., дістаньте прянощі і додайте вишні. Варіть ще 7 хв.
  4. Розведіть у холодній воді крохмаль, додайте до вина з вишнями та варіть соус до загущення. Подавайте з медальйонами з індичої гомілки.

Video: Медальйони з індички під вишневим соусом: рецепт покроково

Як приготувати медальйони з індички під вишневим соусом? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодный соус, ягодный соус рецепт, пошаговый рецепт приготовления ягодного соуса, как приготовить ягодный соус, состав ягодного соуса
Готуємо ягідні соуси: найкращі рецепти
домашний мармелад, как приготовить домашний мармелад, рецепт приготовления мармелада, состав домашнего мармелада
Домашній мармелад із літніх фруктів та ягід: ТОП-3 рецепти