Молода картопля від Ігоря Місевича

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

513648126378cad614b8b151deda80b4дрібна молода картопля1 кг

кріп і петрушкапо 10 гілочок

вершкове масло100 г

молоко (2,6 %) – 1 л

сіль

розсіл з огірків1-2 ст. л.

Готуємо молоду картоплю:

1. Картоплю почистіть, ретельно помийте і залийте окропом на 1 см вище рівня картоплі. Варіть протягом 10 хвилин на малому вогні під закритою кришкою, додавши сіль і розсіл з огірків.

2. Потім воду злийте і залийте гаряче молоко до половини рівня картоплі. Варіть до готовності ще 5 хвилин.

3. Подрібніть зелень. З картоплі злити молоко, додайте олії, зелені і струсніть каструлю, закривши кришкою.

4. Залиште на кілька хвилин, щоб картопля просочилася заправкою.

Video: Как приготовить молодую картошку?

Смотрите рецепт от Игоря Мисевича на сайте шоу "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму
Як варити кукурудзу: рецепт Ігоря Місевича
Як очистити кукурудзу в качанах швидко і просто
Кукурудза запечена в духовці: рецепт покроковий
3 рецепти кукурудзи від Ігоря Місевича

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
крабовый салат с овощами
Простий овочевий салат з крабовими паличками
салат греческий
Салат Грецький