М’ясне кільце в шубі з яєчно-грибною начинкою: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Форми-кільця призначені не тільки для кексів, відтепер в них можна готувати ситну м’ясну запіканку! В якості начинки ми пропонуємо яйця та гриби, а зверху покриваємо наше “кільце” шубою з картопляного пюре. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт м’ясного кільця в шубі з яєчно-грибною начинкою.

Інгредієнти:

  • фарш свинячий – 500 г
  • фарш яловичий – 500 г
  • картопля – 9 шт.
  • цибуля – 3 шт.
  • печериці – 200 г
  • яйця – 8 шт.
  • соєвий соус – 60 мл
  • олія – 40 мл
  • вершки (20%) – 125 мл
  • сіль – 10 г
  • чорний мелений перець – 6 г
  • сушений базилік – 2 г
  • вершкове масло – 20 г
  • панірувальні сухарі – 30 г

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте начинку: обсмажте на олії подрібнену цибулю 5 хв. Додайте порізані слайсами гриби та сіль. Перемішайте  і смажте 10 хв. Перекладіть у миску і остудіть.
  2. З’єднайте свинячий і яловичий фарш, посоліть, поперчіть, додайте сушений базилік та соєвий соус. Перемішайте. Також додайте білки , ще раз перемішайте і відбийте фарш.
  3. Відваріть та потовчіть картоплю,  влийте до неї вершки та яєчні жовтки. Ретельно перемішайте.
  4. Форму для кексу змастіть вершковим маслом і посипте панірувальними сухарями. Викладіть у форму половину фаршу, розрівняйте по бортиках. Зверху викладіть смажену цибулю з грибами, потім порізані кубиком варені яйця, а поверх них – решту фаршу.
  5. Запікайте м’ясне кільце 45 хв. за температури 200°C. Дайте остигнути впродовж 10 хв., а потім перекладіть кільце на деко з пергаментом, прикрасьте поверхню картопляним пюре та поставте на 7 хв. у розігріту до 230°C духовку.

Читайте також: Американський м’ясний пиріг: рецепт покроковий

Video: М'ясне кільце в шубі з яєчно-грибною начинкою: рецепт покроково

Як приготувати м'ясне кільце в шубі з яєчно-грибною начинкою? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Как приготовить варенье из черной смородины - пошаговый рецепт с фото от победителя кулинарного шоу «МастерШеф-5» Евгения Клопотенко
Варення з чорної смородини з перцем від Євгена Клопотенко (фото)
шоколадный торт с вишней, шоколадный торт с вишней рецепт, шоколадный торт с вишней рецепт приготовления, как приготовить шоколадный торт с вишней, состав шоколадного торта с вишней
Шоколадний торт з вишнею