Гречана каша містить велику кількість рослинного білка, вітаміну В, заліза, магнію, і при цьому вона малокалорійна. Потрібно лише правильно і смачно її приготувати.
Інгредієнти (на 3 порції):
гречана крупа — 150 г
індичка — 300 г
ріпчаста цибуля — 1 шт.
томатна паста — 2 ст. л.
часник — 2 зубчики
морква — 1 шт.
рослинна олія— 2-3 ст. л.
Приготування:
Гречку промити, підсушити на сковороді, змащеній олією.
Обсмажити дрібно порізану цибулю, кубики м’яса і натерту на крупній тертці моркву до золотистого кольору. Додати томатну пасту, ретельно перемішати.
До м’яса і овочів викласти гречку, залити окропом так, щоб гречка була злегка прикрита водою. Посолити. Тушкувати на повільному вогні під кришкою.
У готову гречку додати дрібно порізаний часник, перемішати. Можна додати чорний мелений перець і лавровий лист.
Джерело: AdMe.ru