Відкритий тришаровий пиріг зі скумбрії: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Любителі несолодкої випічки однозначно оцінять цей рецепт. Соковита і ароматна начинка складається з трьох шарів: риби, сиру та яєчної заливки. А пісочне тісто виходить розсипчастим і дуже смачним. Щоб додати пирогу пікантності, пропонуємо використовувати в начинці спеції. Така страва стане чудовим перекусом для всієї родини! Читайте покроковий рецепт відкритого тришарового пирога зі скумбрії в нашому матеріалі.

Інгредієнти для тіста:

  • яйця – 2 шт.
  • вода – 120 мл
  • сіль – 10 г
  • борошно – 500 г
  • масло вершкове – 300 г

Інгредієнти для рибної начинки:

  • скумбрія – 1,2 кг
  • сіль – 10 г
  • чорний мелений перець – 3 г
  • сушений базилік – 4 г
  • лимон – 1 шт.
  • розморожений шпинат – 400 г
  • олія – 60 мл

Інгредієнти для сирної начинки:

  • сир (9%) – 200 г
  • кориця мелена – 3 г
  • сіль – 10 г

Інгредієнти для яєчної заливки:

  • яйця – 3 шт.
  • молоко (2,5%) – 100 мл
  • вершки (20%) – 100 мл
  • сіль – 5 г
  • чорний мелений перець – 2 г

Читайте также: Американський гарбузовий пиріг: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте тісто: відділіть жовтки від білків, до жовтків додайте воду, збийте, потім додайте сіль і ще раз перемішайте. Борошно з‘єднайте з холодним вершковим маслом, перетріть руками в крихту, додайте збиті жовтки. Замісіть тісто, зберіть його в кулю, загорніть у плівку і залиште в холодильнику на 1 год.
  2. Потім розкачайте тісто в круглий пласт, викладіть у форму, покривши дно та борти. Підрівняйте краї тіста качалкою, зробіть виделкою проколи та поставте форму на 15 хв. в духовку, розігріту до 180°С.
  3. Для рибної начинки – поріжте філе скумбрії кубиком, посоліть, поперчіть, додайте сушений базилік, цедру та лимонний сік. Перемішайте, обсмажте на олії 10 хв. Дайте охолонути 5 хв. і додайте розморожений шпинат. Перемішайте.
  4. Для сирної начинки – сир розімніть виделкою, додайте сіль та мелену корицю. Перемішайте. Для яєчної начинки – влийте до яєць молоко та вершки, посоліть, поперчіть, збийте до легкої піни.
  5. На спечений корж викладіть рибну начинку, потім сирну, а зверху залийте все яєчною масою. Випікайте 30 хв. за температури 200°С.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити