Овочевий жульєн: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Тетяна Литвинова вже розповідала, як приготувати класичний жульєн з куркою. А тепер експерт шоу «Все буде смачно» поділилася рецептом вегетаріанського жульєну з овочами… Читайте в нашому матеріалі, як приготувати овочевий жульєн за рецептом зірки. 

Інгредієнти:

  • гливи – 150 г
  • морква – 100 г
  • цибуля ріпчаста (гострих сортів) – 150 г
  • сир твердий («Гауда») – 60 г
  • соняшникова олія (рафінована) – 30 мл
  • вершкове масло – 30 г
  • сухе біле вино – 50 мл
  • сіль – 1,5 г (дрібка)

Читайте також: Печеня-запіканка «Три в одному»: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Овочі і гриби наріжте методом «жульєн».
  2. Протушкуйте цибулю і моркву в суміші соняшникової олії та вершкового масла протягом 15 хвилин.
  3. Додайте до них гливи і протушкуйте приблизно 5 хвилин.
  4. Налийте в сковороду біле сухе вино і протушкуйте все ще 5 хвилин, а потім викладіть на серветку.
  5. Коли папір вбере в себе надлишки жиру, перекладіть овочі та гриби в миску і залийте соусом бешамель. Добре перемішайте і розкладіть жульен в кокотніці з булочок з щільною м’якоттю.
  6. Густо посипте страву натертим сиром.
  7. Запікайте жульєн при температурі 200 градусів до повного розплавлення сиру – протягом 10–15 хвилин.

Video: Овочевий жюльєн: рецепт покроково

Як приготувати овочевий жюльєн? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Варення із соснових шишок
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Кабачковые палочки
Полуниця в шоколаді