Овочевий жульєн: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Тетяна Литвинова вже розповідала, як приготувати класичний жульєн з куркою. А тепер експерт шоу «Все буде смачно» поділилася рецептом вегетаріанського жульєну з овочами… Читайте в нашому матеріалі, як приготувати овочевий жульєн за рецептом зірки. 

Інгредієнти:

  • гливи – 150 г
  • морква – 100 г
  • цибуля ріпчаста (гострих сортів) – 150 г
  • сир твердий («Гауда») – 60 г
  • соняшникова олія (рафінована) – 30 мл
  • вершкове масло – 30 г
  • сухе біле вино – 50 мл
  • сіль – 1,5 г (дрібка)

Читайте також: Печеня-запіканка «Три в одному»: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Овочі і гриби наріжте методом «жульєн».
  2. Протушкуйте цибулю і моркву в суміші соняшникової олії та вершкового масла протягом 15 хвилин.
  3. Додайте до них гливи і протушкуйте приблизно 5 хвилин.
  4. Налийте в сковороду біле сухе вино і протушкуйте все ще 5 хвилин, а потім викладіть на серветку.
  5. Коли папір вбере в себе надлишки жиру, перекладіть овочі та гриби в миску і залийте соусом бешамель. Добре перемішайте і розкладіть жульен в кокотніці з булочок з щільною м’якоттю.
  6. Густо посипте страву натертим сиром.
  7. Запікайте жульєн при температурі 200 градусів до повного розплавлення сиру – протягом 10–15 хвилин.

Video: Овочевий жюльєн: рецепт покроково

Як приготувати овочевий жюльєн? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму