Як приготувати палички з цвітної капусти? Все Буде Смачно знає, як приготувати цю оригінальну і смачну страву. Читайте покроковий рецепт приготування паличок з цвітної капусти.
Читайте також: Кальмари в клярі: рецепт покроковий
Інгредієнти:
- цвітна капуста – 300 г
- яйця – 3 шт.
- білок – 1 шт.
- твердий сир «гауда» – 120 г
- орегано (сушений) – 3 г
- базилік (сушений) – 3 г
- сіль – 5 г
- насіння льону – 10 г
- часник – 2 зубчики
Спосіб приготування:
- Натріть цвітну капусту на крупній терці, додайте цілі яйця та білок, сіль, орегано, базилік, натертий сир та подрібнений часник.
- Перекладіть масу у форму з пергаментом, посипте насінням льону і запікайте 45 хв. за температури 180°С.
- Гарячий корж розріжте на смужки і дайте паличкам повністю остигнути.
Читайте також: М’ясні кульки з яловичини: рецепт у фритюрі
Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ