Паска від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Щоб паска вдалася на славу, її потрібно приготувати за рецептом кулінарного експерта шоу “Все буде смачно!” Алли Ковальчук

Інгредієнти:

борошно – 400-600 г

молоко250 мл

дріжджі35 г

цукор – 1 склянка

ванільний цукор

вершкове масло125 г

яйця4 шт.

сіль

родзинки30 г

цукати30 г

IMG_9620Приготування:

Зробіть опару для тіста.

Молоко підігрійте до 36°C. Розчиніть в молоці пресовані дріжджі і додайте цукор і борошно.

Зробіть опару, накрийте її рушником і залиште в теплому місці на 30 хв.

Зробіть перший заміс тіста для паски.

Розтопіть вершкове масло і охолодіть його. Яйця розділіть на білки і жовтки. Жовтки збийте з цукром, а білки до щільної піни.

Коли опара збільшиться вдвічі, додайте ванільний цукор, сіль, жовтки з цукром, борошно і білки.

Замісіть тісто. В кінці додайте розтоплене вершкове масло і вимішуйте тісто до тих пір, поки воно не почне легко відлипати від рук.

Накрийте тісто рушником і залиште в теплому місці на 1 годину. Тісто має вирости в два-три рази.

Родзинки і цукати для паски замочіть на 5-10 хвилин у теплій воді. Обсушіть їх на паперовому рушнику.

Зробіть другий заміс тіста для паски.

У тісто, що підійшло, додайте родзинки, цукати і ретельно перемішайте, щоб вони розподілилися по всьому тісту.

Змастіть форми для випікання маслом і викладіть в них тісто, заповнюючи форми на третину. Поставте форму з тістом у тепле місце на 30 хв.

Коли тісто заповнить практично всю форму, змастіть його зверху збитим жовтком для глянсового блиску.

Змастіть зверху збитим білком. Поставте паски в духовку і випікайте 40 хвилин при температурі 180 °C.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити