Каннеллоні з м’ясним фаршем

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Каннелоні виручать у випадках, коли потрібно проста, але ефектна страва зі звичних інгредієнтів

Складові:

  • Каннеллоні – 6 шт
  • Фарш свинний – 200 г
  • Сир твердий – 50 г
  • Сіль, перець – за смаком

Як приготувати каннелоні

  1. Відварюємо пасту до напівготовності
  2. У сковороді на олії обсмажуємо фарш, солимо і перчимо
  3. Сир натираємо на тертці.
  4. Змішуємо фарш з сиром і начиняє каннеллони, змащуємо їх вершковим маслом і відправляємо в духовку на 10 хвилин.

Готові каннелоні подаємо, посипавши зеленню. Читайте також, як приготувати пасту болоньєзе.

ГОТУЄМО З НАМИ
Макарони під м’ясним фаршем

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Макарони під м’ясним фаршем
Фарфалле с пикантным соусом
Паста с карамелизированной тыквой “Солнечная Италия”
“Бантики” с курицей и изюмом
Фарфалле в молоке с клубничным вареньем
Инопланетные сосиски
Каннеллони студенческие
Карбонара по-украински
Паста с томатным соусом с черными маслинами
Паста с овощами и бульоном
Моя Карбонара
Цыпочки на сене
Совместный конкурс портала Smachno.ua и кулинарного журнала «Секреты» на лучший рецепт пасты

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів
рецепт десерта из айвы, рецепт приготовления десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы, состав десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы
Десерт із айви