Пасти та глазурі для пончиків


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

59789ab82f860_iStock-586060658

ГОРІХОВО-ЯБЛУЧНА ПАСТА

Інгредієнти для горіхово-яблучної пасти для пончиків

  • Яблука – 2 шт.
  • Волоські горіхи – 50 г
  • Курага – 50 г
  • Ізюм – 50 г

Як приготувати горіхово-яблучну пасту для пончиків

  1. Яблука очистіть і розріжте на чотири частини. Змішайте в блендері з іншими інгредієнтами до пастоподібного стану.
  2. Пончики можна начиняти тільки тоді, коли вони ще теплі. Робіть це за допомогою кулінарного шприца або інших засобів з вузьким отвором – акуратно проколіть пончик збоку і вводьте начинку.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Як приготувати класичні пончики

РОЖЕВА ГЛАЗУР

Інгредієнти для рожевої глазурі для пончиків

  • Вишневий сік – 2 ст. л.
  • Цукрова пудра – 150 г

Як приготувати рожеву глазур для пончиків

Змішайте вишневий або гранатовий сік з цукровою пудрою.

БІЛА ЛИМОННА ГЛАЗУРЬ

Інгредієнти для білої лимонної глазурі для пончиків

  1. Яйце – 1 шт.
  2. Цукрова пудра – 150 г
  3. Лимонний сік – 1-2 ч. л.

Як приготувати білу лимонну глазур для пончиків

  1. Збийте до піни білки, додайте лимонний сік і збивайте до густої піни.
  2. Після цього поступово додайте цукрову пудру до повного її розчинення.

ШОКОЛАДНА ГЛАЗУР

Інгредієнти для шоколадної глазурі для пончиків

  • Молоко – 50 мл
  • Какао-порошок – 3 ст. л.
  • Цукор – 150 г
  • Масло вершкове – 50 г

Як приготувати шоколадну глазур для пончиків

  1. У гаряче молоко додайте суміш какао, цукру і масла.
  2. Доведіть до кипіння на малому вогні, постійно помішуючи.
  3. Занурте остиглі пончики в глазур.
  4. Дайте їм постояти 10-20 хвилин, щоб глазур застигла.

ДОМАШНЯ ПОСИПКА

Інгредієнти для домашньої посипки для пончиків

  • Яйця – 2 шт.
  • Цукрова пудра – 500 г
  • Лимонний сік – 1-2 ч. л.

Як приготувати домашню посипку для пончиків

  1. Збивайте яєчні білки, цукрову пудру та сік лимона до твердих піків.
  2. Розділіть масу на кілька частин і за допомогою какао, куркуми або інших натуральних сухих барвників змініть колір.
  3. Залийте масу в кондитерський шприц з тонким носиком або поліетиленовий пакет – вичавіть на застелену пергаментом поверхню тонкі смужки.
  4. Дайте масі застигнути протягом 30-50 хв.
  5. Дрібно поріжте або поламайте смужки.


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити