Пасти та глазурі для пончиків

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

59789ab82f860_iStock-586060658

ГОРІХОВО-ЯБЛУЧНА ПАСТА

Інгредієнти для горіхово-яблучної пасти для пончиків

  • Яблука – 2 шт.
  • Волоські горіхи – 50 г
  • Курага – 50 г
  • Ізюм – 50 г

Як приготувати горіхово-яблучну пасту для пончиків

  1. Яблука очистіть і розріжте на чотири частини. Змішайте в блендері з іншими інгредієнтами до пастоподібного стану.
  2. Пончики можна начиняти тільки тоді, коли вони ще теплі. Робіть це за допомогою кулінарного шприца або інших засобів з вузьким отвором – акуратно проколіть пончик збоку і вводьте начинку.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Як приготувати класичні пончики

РОЖЕВА ГЛАЗУР

Інгредієнти для рожевої глазурі для пончиків

  • Вишневий сік – 2 ст. л.
  • Цукрова пудра – 150 г

Як приготувати рожеву глазур для пончиків

Змішайте вишневий або гранатовий сік з цукровою пудрою.

БІЛА ЛИМОННА ГЛАЗУРЬ

Інгредієнти для білої лимонної глазурі для пончиків

  1. Яйце – 1 шт.
  2. Цукрова пудра – 150 г
  3. Лимонний сік – 1-2 ч. л.

Як приготувати білу лимонну глазур для пончиків

  1. Збийте до піни білки, додайте лимонний сік і збивайте до густої піни.
  2. Після цього поступово додайте цукрову пудру до повного її розчинення.

ШОКОЛАДНА ГЛАЗУР

Інгредієнти для шоколадної глазурі для пончиків

  • Молоко – 50 мл
  • Какао-порошок – 3 ст. л.
  • Цукор – 150 г
  • Масло вершкове – 50 г

Як приготувати шоколадну глазур для пончиків

  1. У гаряче молоко додайте суміш какао, цукру і масла.
  2. Доведіть до кипіння на малому вогні, постійно помішуючи.
  3. Занурте остиглі пончики в глазур.
  4. Дайте їм постояти 10-20 хвилин, щоб глазур застигла.

ДОМАШНЯ ПОСИПКА

Інгредієнти для домашньої посипки для пончиків

  • Яйця – 2 шт.
  • Цукрова пудра – 500 г
  • Лимонний сік – 1-2 ч. л.

Як приготувати домашню посипку для пончиків

  1. Збивайте яєчні білки, цукрову пудру та сік лимона до твердих піків.
  2. Розділіть масу на кілька частин і за допомогою какао, куркуми або інших натуральних сухих барвників змініть колір.
  3. Залийте масу в кондитерський шприц з тонким носиком або поліетиленовий пакет – вичавіть на застелену пергаментом поверхню тонкі смужки.
  4. Дайте масі застигнути протягом 30-50 хв.
  5. Дрібно поріжте або поламайте смужки.
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею