Пасти та глазурі для пончиків

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

59789ab82f860_iStock-586060658

ГОРІХОВО-ЯБЛУЧНА ПАСТА

Інгредієнти для горіхово-яблучної пасти для пончиків

  • Яблука – 2 шт.
  • Волоські горіхи – 50 г
  • Курага – 50 г
  • Ізюм – 50 г

Як приготувати горіхово-яблучну пасту для пончиків

  1. Яблука очистіть і розріжте на чотири частини. Змішайте в блендері з іншими інгредієнтами до пастоподібного стану.
  2. Пончики можна начиняти тільки тоді, коли вони ще теплі. Робіть це за допомогою кулінарного шприца або інших засобів з вузьким отвором – акуратно проколіть пончик збоку і вводьте начинку.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Як приготувати класичні пончики

РОЖЕВА ГЛАЗУР

Інгредієнти для рожевої глазурі для пончиків

  • Вишневий сік – 2 ст. л.
  • Цукрова пудра – 150 г

Як приготувати рожеву глазур для пончиків

Змішайте вишневий або гранатовий сік з цукровою пудрою.

БІЛА ЛИМОННА ГЛАЗУРЬ

Інгредієнти для білої лимонної глазурі для пончиків

  1. Яйце – 1 шт.
  2. Цукрова пудра – 150 г
  3. Лимонний сік – 1-2 ч. л.

Як приготувати білу лимонну глазур для пончиків

  1. Збийте до піни білки, додайте лимонний сік і збивайте до густої піни.
  2. Після цього поступово додайте цукрову пудру до повного її розчинення.

ШОКОЛАДНА ГЛАЗУР

Інгредієнти для шоколадної глазурі для пончиків

  • Молоко – 50 мл
  • Какао-порошок – 3 ст. л.
  • Цукор – 150 г
  • Масло вершкове – 50 г

Як приготувати шоколадну глазур для пончиків

  1. У гаряче молоко додайте суміш какао, цукру і масла.
  2. Доведіть до кипіння на малому вогні, постійно помішуючи.
  3. Занурте остиглі пончики в глазур.
  4. Дайте їм постояти 10-20 хвилин, щоб глазур застигла.

ДОМАШНЯ ПОСИПКА

Інгредієнти для домашньої посипки для пончиків

  • Яйця – 2 шт.
  • Цукрова пудра – 500 г
  • Лимонний сік – 1-2 ч. л.

Як приготувати домашню посипку для пончиків

  1. Збивайте яєчні білки, цукрову пудру та сік лимона до твердих піків.
  2. Розділіть масу на кілька частин і за допомогою какао, куркуми або інших натуральних сухих барвників змініть колір.
  3. Залийте масу в кондитерський шприц з тонким носиком або поліетиленовий пакет – вичавіть на застелену пергаментом поверхню тонкі смужки.
  4. Дайте масі застигнути протягом 30-50 хв.
  5. Дрібно поріжте або поламайте смужки.
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ткемали из красной смородины, ткемали из красной смородины рецепт, ткемали из красной смородины пошаговый рецепт приготовления, как приготовить ткемали из красной смородины, состав ткемали из красной смородины
Ткемалі з порічки
вишня в собственном соку, вишня в собственном соку рецепт, рецепт приготовления вишни в собственном соку, как приготовить вишню в собственном соку, вишня в собственном соку состав
Вишня у власному соку