Печиво з пшеничної крупи: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Як приготувати печиво з пшеничної крупи? Це смачний і корисний десерт, який припаде до смаку і дорослим і дітям. До складу входить банан, що надає печиву цікавий смак. Найкраще подавати його зі склянкою молока. Читайте покроковий рецепт печива з пшеничної крупи в нашому матеріалі.

Читайте також: Печиво з вівсяних пластівців: дієтичний рецепт

Інгредієнти:

  • пшенична крупа «полтавська №2» – 100 г
  • вівсяні пластівці «екстра» – 100 г
  • банани – 2 шт.
  • цукор – 50 г
  • вода – 200 мл
  • олія – 20 мл

Читайте також: Квасоляне печиво

Спосіб приготування:

  1. Замочіть крупу в окропі на 4 год. Додайте вівсяні пластівці, бананове пюре та цукор. Перемішайте, залиште на 15 хв.
  2. Деко застеліть пергаментом та змастіть олією. Викладіть на деко по 1 ст. л. тіста, розрівняйте. Випікайте у розігрітій до 200°С духовці 15 хв. Готове печиво присипте цукровою пудрою.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму