Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Печиво у формі сердечок – один з наймиліших презентів на День святого Валентина. А щоб внести трохи різноманітності, пропонуємо вам докласти до печива записку з компліментом або освідченням. Таким чином у вас вийде їстівна листівка-валентинка. Читайте в нашому матеріалі, як приготувати печиво-сердечка з компліментами.

Інгредієнти: 

  • борошно – 320 г
  • кориця мелена – 8 г
  • розпушувач – 3 г
  • вершкове масло – 100 г
  • цукрова пудра – 250 г
  • какао-порошок – 30 г
  • яйце – 1 шт.
  • абрикосовий джем – 80 мл
  • мелений імбир – 2 г
  • молоко (2,5%) – 60 мл
  • чорний шоколад (72%) – 50 г

Спосіб приготування:

  1. Борошно з’єднайте з какао-порошком, розпушувачем, меленою корицею та меленим імбиром. Покладіть терте вершкове масло та перетріть усе на крихту. Додайте яйце, цукрову пудру, абрикосовий джем та замісіть пісочне тісто. Загорніть його в плівку та покладіть у холодильник на 30 хв.
  2. Потім розкачайте у пласт товщиною 5 мм. За допомогою форм виріжте з тіста 11 сердечок – 1 велике та 10 менших. Коктейльною трубочкою зробіть у маленькому печиві посередині по 2 дірочки. Викладіть на деко та поставте у розігріту до 180˚С духовку. Випікайте протягом 10 хв. Дістаньте печиво з духовки та дайте охолонути.
  3. Приготуйте молочну глазур: змішайте до однорідності цукрову пудру та молоко. Нанесіть глазур на готове печиво, обходячи дірочки, та дайте глазурі застигнути впродовж 20 хв.
  4. Розтопіть у мікрохвильовці шоколад, перелийте його у кондитерський мішок. Зробіть шоколадом напис на великому серці. Залиште застигати.
  5. У дірочки на маленькому печиві протягніть стрічки. Напишіть 10 записок з компліментами, загорніть, прикладіть їх вертикально до печива та прив’яжіть кожну записку стрічкою.

Читайте також: Тарт у вигляді фаршированих лимонів: рецепт приготування

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму