Печінкові мафіни


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

печінка (свиняча) – 300 г

цибуля – 1 шт.

часник – 3 зубчики

кріп – 3 гілочки

петрушка – 3 гілочки

борошно – 100 г

яйце – 1 шт.

вершкове масло – 30 г

сіль – 5 г

чорний мелений перець – 1 г

чебрець – 2 г

сухий базилік – 1 г

Готуємо печінкові мафіни:

1. Свинячу печінку наріжте шматочками, перекрутіть на м’ясорубку з дрібною решіткою разом з часником та цибулею.

2. Додайте до фаршу подрібнений кріп та петрушку, яйце, вершкове масло, сіль, перець, сухий чебрець та базилік. Перемішайте. Додайте борошно, ще раз перемішайте та залиште фарш на 15 хв.

3. Силіконові формочки на 2/3 наповніть печінковим фаршем. Випікайте мафіни в розігрітій до 180°C духовці 25 хв.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити