Пельмені на ніжках рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Пельмені – одне з найулюбленіших домашніх ласощів, яке збирає за обіднім столом всю сім’ю. Пропонуємо оновлений рецепт цієї смачної страви, доповнений пряним соусом і оригінальною подачею. Читайте покроковий рецепт пельменів на ніжках в нашому матеріалі і приємно дивуйте близьких.

Інгредієнти для тіста:

  • борошно – 200 г
  • кефір (2,5%) – 125 мл
  • сода – 6 г
  • сіль – 3 г

Інгредієнти для начинки:

  • свинячий фарш – 200 г
  • курячий фарш – 50 г
  • солона «соломка» – 15 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • сіль – 5 г
  • перець духмяний мелений – 3 г

Інгредієнти для паніровки:

  • яйце – 2 шт.
  • сіль – 3 г
  • панірувальні сухарі – 100 г
  • олія – 150 мл

Інгредієнти для соусу:

  • курага – 100 г
  • яблучний сік – 250 мл
  • біле сухе вино – 50 мл
  • апельсин – 1 шт.
  • чебрець – 2 гілочки
  • перець чилі – 1 шт.
  • сіль –  5 г
  • цукор – 16 г

Читайте також: Як зробити тісто для пельменів

Спосіб приготування:

  1. Замісіть тісто: змішайте кефір, сіль, борошно та соду. Вимісіть, накрийте тісто плівкою і залиште на 30 хв. в теплому місці.
  2. Для начинки – змішайте свинячий та курячий фарш. Додайте подрібнені цибулю та часник, посоліть та вимісіть руками. Додайте чорний мелений перець і відбийте фарш в мисці.
  3. Розкачайте тісто в пласт, виріжте склянкою кружальця, викладіть симетрично по центру кожного кружальця «соломку». На «соломку» покладіть фарш, защипніть краї тіста і розріжте пельмень упоперек навпіл.
  4. Занурте пельмені у збиті яйця, потім обкачайте у панірувальних сухарях та обсмажте порціями в розігрітій олії до золотистості. Викладіть готові пельмені на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир.
  5. Для соусу – з‘єднайте яблучний сік та біле сухе вино, додайте цедру половини апельсина, чебрець, цукор. Витисніть сік з половини апельсина, покладіть курагу та варіть на повільному вогні 20 хв.
  6. Дістаньте з соусу гілочки чебрецю, додайте сіль та перемішайте. Також додайте половинку порізаного перцю чилі і перебийте усе блендером до однорідності.

Читайте також: Пельмені з лісовими грибами: рецепт приготування

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити