Пельмені з лісовими грибами: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Як приготувати пельмені з грибами? Приготуйте звичну страву по-новому. Головне пам’ятайте – краще використовувати лісові гриби. Читайте покроковий рецепт приготування пельменів з лісовими грибами.

Інгредієнти:

  • маслюки – 600 г
  • опеньки – 200 г
  • борошно – 480 г
  • вершки (33%) – 250 мл
  • сир «гауда» – 100 г
  • cметана (20%) – 20 мл
  • яйце  – 1 шт.
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • вода – 250 мл
  • олія – 160 мл
  • чорний мелений перець – 3 г
  • сіль – 15 г

Читайте також: Рибні пельмені

Спосіб приготування:

  1. Відваріть маслюки та опеньки. Окремо подрібніть їх та обсмажте на сухих сковорідках 7-10 хв. до випаровування вологи. Додайте у кожну пательню олію та подрібнену цибулю. Обсмажте ще 10 хв. на малому вогні.
  2. До опеньок додайте сіль, до маслюків – сіль та перець. Смажте 5 хв. Маслюки перекладіть на тарілку з паперовими рушниками. Опеньки залиште у сковорідці. Дайте охолонути 25 хв.
  3. Для тіста – змішайте борошно із сіллю. Зробіть заглиблення, влийте олію та окріп, перемішайте. Додайте сметану, ще раз перемішайте та залиште на 3 хв. остигати. Потім додайте збите до однорідності яйце, замісіть еластичне тісто. Залиште під рушником на 30 хв.
  4. Притрусіть поверхню столу борошном, викладіть тісто. Злегка вимісіть його та розділіть на 3 частини. Кожну частину розкачайте у тонкий пласт. Склянкою виріжте з тіста кружечки. Залишки тіста вимісіть і повторіть розкачування та вирізання.
  5. На кружечки тіста викладіть по 1 ч. л. начинки з маслюків. Заліпіть краї тіста півколом, з´єднайте кінці. Викладіть пельмені у форму для випікання, змащену олією. Зверху викладіть рівним шаром опеньки, залийте вершками. Відправте у розігріту до 200°С духовку на 30 хв.
  6. Присипте пельмені у формі тертим сиром, випікайте ще 5 хв. Готову страву присипте подрібненою зеленою цибулею.

Читайте також: Шпиговане яловиче серце в тісті: рецепт приготування

Video: Пельмені з грибами: рецепт покроковий

Як приготувати пельмені з грибами? Для цього краще використовувати лісові гриби. Читайте покроковий рецепт приготування пельменів з лісовими грибами

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
шарлотка на кефире рецепт
Шарлотка на кефірі з яблуками