Пиріг з грибами від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

image12222

Інгредієнти: 

шампіньйони – 600 г

цибуля – 2 шт.

вершкове масло – 100 г

молоко (3,5%) – 700 мл

яйця – 6 шт.

борошно – 440 г

сіль – 15 г

цукор – 5 г

олія – 70 мл

вершковий сир – 200 г

вершки (18%) – 150 мл

солона сьомга – 300 г

кріп – 5 гілочок

петрушка – 5 гілочок

перець – 10 г

паприка – 5 г

сушені білі гриби – 30 г

томатна паста – 1,5 ст. л.

свіжий шпинат – 100 г 

Приготування: 

Приготуйте грибний соус. Обсмажте на вершковому маслі та олії впродовж 4 хвилин порізану кубиками цибулю. Смажте на олії нарізані кубиками печериці, доки не вийде волога. До цибулі додайте сіль, перець, борошно, печериці, половину подрібнених білих грибів й тушкуйте впродовж 2 хвилин, помішуючи. Влийте молоко і варіть ще 2 хвилини. Перебийте соус у блендері.

Приготуйте кольорові млинці. Прогрійте листки шпинату у воді впродовж 3 хвилин, не доводячи до кипіння. Подрібніть їх у блендері. Розведіть томатну пасту водою. Збийте яйця, додайте молоко, олію, цукор і сіль. Збийте знову, додайте грибне та звичайне борошно й перемішайте. Розділіть тісто на 2 частини. В одну вилийте барвник зі шпинату, в іншу – з томатної пасти.

Насмажте млинців.

Приготуйте вершковий соус. Грійте вершковий сир разом з вершками, доки маса не стане однорідною. Змішайте вершкову масу, терті варені яйця, порізану зелень та сіль.

Приготуйте грибну начинку. Обсмажте порізану кубиками цибулю та порізані слайсами гриби до золотистості. Додай солі, перцю та паприки.

Сформуйте пиріг. Застеліть форму харчовою плівкою, щоб краї звисали. Викладіть на бортики порізану слайсами сьомгу. Викладіть на дно зелений млинець, змастіть його грибним соусом, потім викладіть одним шаром обсмажені гриби з цибулею. Накрийте червоним млинцем, викладіть вершковий соус і знову – зелений млинець. Так чергуйте кольорові млинці й начинки. Краї слайсів сьомги, які звисають з бортів, загніть до центру пирога. Загорніть верх пирога в харчову плівку. Поставте пиріг у холодильник на 30 хвилин.

Video: Рецепт пирога с грибами

Алла Ковальчук рассказала, как приготовить сытный пирог из грибов, блинов и семги - смотрите рецепт на сайте шоу "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)