Пиріг з сомом від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Алла Ковальчук розповіла, як приготувати смачний пиріг із сомом у вигляді рибки до святкового столу.

Інгредієнти:

філе сома – 500 г

цибуля -1 шт.

морква – 1 шт.

яйце – 1 шт.

сухі дріжджі – 5 г

борошно – 280 г

цукор – 1/2 ст. л.

сіль –10 г

перець – 2 г

олія – 60 мл

лимон – ¼ шт.

pirog_s_krasnoj_ryboj

Приготування:

У теплу воду додайте дріжджі, цукор, сіль, олію та перемішайте. Після появи бульбашок поступово всипте борошно. Вимісіть однорідне тісто. Накрийте рушником та залиште на 40 хвилин за кімнатної температури.

Для начинки обсмажте на пательні порізану чвертькільцями цибулю та натерту на тертці моркву.

Обсмажені овочі охолодіть.

Філе сома з реберної частини і живота поріжте на смуги шириною 1,5 см. Посоліть та поперчіть.

Тісто, що піднялося, вимісіть та розкачайте на овальний пласт діаметром 35 см і товщиною 1 см. Перекладіть тісто на пергамент.

У центр тіста викладіть смужки філе у формі трикутника, а зверху висипте обсмажені овочі. Уздовж філе з боків зробіть розрізи на тісті шириною 1,5 см.

Смужки попіднімайте і викладайте одна на одну, щоб вийшла косичка. Сформуйте хвіст рибки у місці, де філе звужується.

Ножем зробіть візерунки на хвості. З іншого боку сформуйте голову. Зробіть рибі очі зі шматочків тіста.

Залиште пиріг за кімнатної температури на 5 хвилин. Змастіть його збитим до однорідності яйцем. Поставте у розігріту до 180°C  духовку на 40 хвилин.

Video: Как приготовить пирог с сомом?

Смотрите рецепт вкуснейшего рыбного пирога от Аллы Ковальчук на сайте шоу "Все буде смачно!"


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити