Тістечко з грушевим компоте та сирним кремом: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Як приготувати тістечко з грушевим компоте та сирним кремом розповіли в студії Все Буде Смачно. Компоте – це різновид фруктової або ягідної начинки, а готують його з пюрірованих плодів. Такий десерт виходить дуже смачним та ніжним. Читайте покроковий рецепт тістечка з грушевим компоте та сирним кремом просто зараз.

Читайте також: Десерт “П’яні груші”: рецепт приготування

Інгредієнти:

  • груші – 400 г
  • цукор – 325 г
  • ванільний цукор – 8 г
  • вершкове масло – 25 г
  • коньяк – 20 мл
  • желатин – 10 г
  • вода – 160 мл
  • цукрова пудра – 250 г
  • пшеничне борошно – 120 г
  • мигдальне борошно – 190 г
  • яйця – 9 шт.
  • сир (9%) – 350 г
  • вершки (33%) – 125 мл

Читайте також: Лимонник: рецепт торта

Спосіб приготування:

  1. Покладіть желатин у дві піали, залийте водою та залиште набрякати. Приготуйте компоте: розтопіть у сотейнику цукор та ванільний цукор. Очистіть груші від шкірки та насіння, поріжте дрібним кубиком, покладіть у розтоплений цукор. Додайте коньяк та вершкове масло, карамелізуйте 10 хв.
  2. Частину груш відкладіть для оздоблення. Решту груш з’єднайте з однією частиною набряклого у воді желатину. Перекладіть у паперові склянки та поставте у морозилку на 1 год.
  3. Приготуйте тісто: просійте мигдальне та пшеничне борошно з цукровою пудрою. Збийте яйця та жовток, поступово підсипаючи борошняну суміш. Потім додайте збиті з цукром білки.
  4. Готове тісто перелийте на деко з пергаментом, випікайте 8 хв. за температури 180°С. З охолодженого бісквітного коржа виріжте круглі основи для тістечок.
  5. Для крему – зваріть сироп, додайте його до збитих білків, продовжуючи збивання. Охолодіть готову меренгу впродовж 30 хв.
  6. Розтопіть другу частину желатину, додайте до двічі протертого сиру. Потім частинами додайте меренгу, а після цього – вершки, збиті з цукровою пудрою.
  7. Сформуйте тістечка: покладіть у кільце пергамент. Опустіть вниз бісквітну основу, покрийте її шаром крему. Усередину покладіть компоте, потім знову шар крему. Зверху закрийте тістечко ще одним кружальцем бісквіту.
  8. Готові тістечка поставте у холодильник на 12 год., потім прикрасьте зверху залишками компоте.

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Video: Тістечко з грушевим компоте та сирним кремом: рецепт покроковий

Читайте покроковий рецепт тістечка з грушевим компоте і сирним кремом, яке готували в студії Все Буде Смачно
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Як приготувати чебуреки
Глінтвейн — новорічний рецепт
Імбирні пряники
Піца від Вінченцо Барба і Олександра Кривошапко (Все буде смачно)
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт волшебного чая, рецепт приготовления волшебного чая, как приготовить волшебный чай, состав волшебного чая, как приготовить волшебный чай
Рецепт чарівного чаю
рецепты канапе на новый год, как приготовить канапе на новый год, новогодние рецепты канапе, канапе с ананасом курицей и апельсинами, блинные канапе с муссом из семги, канапе с брынзой и огурцом, канапе с креветками, канапе с яйцом и семгой
Канапе — рецепти на Новий рік