Тістечка «Лимончики» від Тетяни Литвинової

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

 

d7b3466ce5c5

Тетяна Литвинова поділилася рецептом смачних тістечок «Лимончики».

Інгредієнти:

тісто:

яйця – 4 шт.

сметана 20% – 2 ст.л.

вершкове масло 82,5% – 150г

розпушувач – 1 ч.л.

сода – ¼ ч.л.

борошно вищого сорту – 400г

сіль – ½ ч.л.

цукрова пудра – 100г

цедра 0,5 лимона

начинка:

білок сирий – 1 шт.

волоські горіхи – 100 г

цукор – 70 г

ванільний цукор – 0,5 ч.л.

цедра 0,5 лимона

сік лимона – 0,5 ч.л.

барвники:

морква – 1 шт.

сік 0,5 лимона

цукор для прикраси

Готуємо тістечка “Лимончики”:

1. Приготуйте тісто, як в рецепті тістечок «Персики», додайте цедру. Охолодіть 30 хвилин.

2. Приготуйте начинку: підсмажені волоські горіхи подрібніть качалкою. Білок збийте з лимонним соком, цукром і ванільним цукром до міцної піни. Додайте порціями білок в подрібнені горіхи, туди ж – цедру. Приберіть в холодильник на 10 хвилин.

3. Візьміть тісто з холодильника, дайте відійти 2-3 хвилини. Скачайте ковбаску, розділіть на частини. Розпластайте кружечки з тіста, в центр покладіть начинку. Складіть півмісяцем, зліпіть, як вареник. Прокатайте по столу, надайте форму лимона. Покладіть лимончики на пергамент, випікайте 10-15 хвилин при температурі 180 градусів. Моркву натріть на дрібній тертці, відіжміть сік, змішайте його з соком лимона. Занурте лимончики в суміш соків, потім – в цукор.

Video: Як приготувати тістечка "Лимончики"?

Дивіться рецепт тістечок "Лимончики" від Тетяни Литвинової на сайті шоу "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму