Тістечка «Персики» від Тетяни Литвинової

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

 

17fd3d264784c42444240641eac8164f

Кулінарний експерт шоу «Все буде смачно!» Тетяна Литвинова поділилася рецептом улюблених тістечок дітей і дорослих – солодких «персиків».

Інгредієнти:

Тісто:

яйця – 4 шт.

сметана 20% – 2 ст.л.

вершкове масло 82,5% – 150г

розпушувач – 1 ч.л.

сода – ¼ ч.л.

борошно вищого сорту – 400г

сіль – ½ ч.л.

цукрова пудра – 100г

Крем:

варене згущене молоко – 200 г

вершкове масло – 100 г

волоські горіхи – 50 г

Барвники:

Буряк – 1 шт.

Морква – 1 шт.

Цукор і м’ята для прикраси

Готуємо тістечка “Персики”:

1. Борошно змішайте з розпушувачем, содою, сіллю і цукровою пудрою. Сирі жовтки змішайте зі сметаною. Варені жовтки продавіть через дрібне сито, розітріть з м’яким маслом. Змішайте масляну і сметанну суміші. Викладіть в борошно, замісіть тісто до стану гладкою кулі. Поставте в холодильник на 30 хвилин.

2. Потім дістаньте, дайте відійти 2-3 хвилини. Скачайте ковбаску, наріжте на шматочки. З кожного шматочка скачайте кулю. Втисніть у заготовки по половинці шкаралупи горіха, змащеній маслом, сформуйте долонею половинки персиків. Деко застеліть пергаментом, викладіть половинки плоскою частиною вниз на відстані 5 см. Випікайте 10-15 хвилин при температурі 180 градусів.

3. Потім видаліть в теплих половинках шкаралупу, остудіть. Приготуйте начинку: в розм’якшене масло по ложці додайте варене згущене молоко. Збивайте міксером. Охолодіть 10-15 хвилин. Додайте крихту з тіста. Половинки персиків начиніть кремом, укладіть всередину четвертинку підсушених горіхів, з’єднайте по два, злегка притисніть.

4. Для приготування фарби буряк і моркву натріть на дрібній тертці. Через марлю відіжміть сік в дві тарілки. Сік буряка розведіть з водою 1:1. Занурте кожен «персик» в морквяний сік. Потім незабарвлену частина занурте в сік буряка. Обваляйте «персики» в цукрі.

Video: Як приготувати тістечка "Персики"?

Дивіться рецепт тістечок "Персики" від Тетяни Литвинової на сайті шоу "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
Макарони під м’ясним фаршем
Картопля по-македонски

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею