Чому корисно їсти шоколад?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Завжди приємно знайти привід частіше робити те, що дуже хочеться. Наприклад, їсти шоколад.

На щастя, наука прихильно ставиться до такого заняття. Ви можете сміливо вставати на захист свого «шокоголизма», і ось чому. Шоколад робить нас розумнішими — це факт. В одному дослідженні, яке було присвячене даному питанню, брало участь 968 осіб у віці від 23 до 98 років. Виявилося, що у тих, хто частіше їв шоколад, краще розвинена зорова пам’ять, здатність до запам’ятовування, абстрактне мислення, увага. А ще було виявлено, що повільніше старіє мозок і запобігається поява таких хвороб, як, наприклад, слабоумство. Так благотворно впливають на нашу розумову діяльність речовини, які називаються «флавоноїди какао». Їх багато в темному шоколаді, а ось в молочному або білому — в рази менше, тому дуже багато залежить від сорту.

Джерело: mindbodygreen, AdMe.ru

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо