Пресовані свинячі вуха: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Ця дієтична закуска дуже проста в приготуванні та відмінно підходить для святкового столу. Свинячі вуха відварюються у воді з безліччю ароматних прянощів: гвоздика, кориця, імбир, запашний перець, і потім настоюються в цьому ж бульйоні. Читайте покроковий рецепт пресованих свинячих вух у нашому матеріалі та дивуйте близьких новою оригінальною стравою.

Інгредієнти:

  • свинячі вуха – 2 кг
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • цибуля зелена – 3 стебла
  • морква – 1 шт.
  • соєвий соус – 100 мл
  • кориця – 1 паличка
  • корінь імбиру – 7 см
  • цукор – 50 г
  • гвоздика – 2 шт.
  • духмяний перець горошком – 3 шт.
  • сіль – 90 г

Читайте також: Маринована цвітна капуста: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Від очищених вух відріжте жирну частину. Кожне вухо розріжте упоперек навпіл, відваріть впродовж 2 год. у воді з  подрібненим коренем імбиру, морквою, ріпчастою цибулею, стеблами зеленої цибулі, паличкою кориці, цукром, сіллю, гвоздикою, духмяним перцем горошком та соєвим соусом.
  2. Зварені вушка викладіть у пластиковий контейнер шарами одне поверх одного. Залийте до половини бульйоном та поставте під прес у холодильник на 12 год.

Video: Пресовані свинячі вуха: рецепт покроково

Як приготувати пресовані свинячі вуха? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити