Профітролі з грибами: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

А ви знаєте, що профітролі це не тільки десерт? Їх можна приготувати ще й з грибами! Спробуйте і ми впевнені, що вам сподобається їх смак. Як приготувати профітролі з грибами? Покроковий рецепт приготування в нашому матеріалі.

Читайте також: Профітролі з яблучним мусом від Лізи Глинської

Інгредієнти:

Для тіста:

  • вершкове масло – 100 г
  • яйця – 5 шт.
  • вода – 125 мл
  • молоко (2,5%) – 125 мл
  • борошно – 150 г
  • цукор – 8 г
  • сіль – 10 г

Для начинки:

  • білі гриби – 300 г
  • грузді – 300 г
  • вершкове масло – 60 г
  • бринза – 500 г
  • петрушка – 5 гілочок
  • чорний мелений перець – 3 г

Спосіб приготування:

    1. Замісіть тісто: змішайте воду, молоко, масло, сіль та цукор. Доведіть до кипіння, додайте борошно, проваріть, постійно помішуючи, 30 с.
    2. Зніміть з вогню, продовжуйте перемішувати масу впродовж 30 с, поверніть на плиту і тримайте на вогні ще півхвилини, помішуючи. Потім остудіть тісто впродовж 5 хв. та додайте по одному яйця з проміжком у 10 с.
    3. За допомогою кондитерського мішка викладіть порції тіста на деко з пергаментом. Верхівки змастіть водою. Випікайте 10 хв. за температури 210oC. Потім зменшіть температуру до 175oC та випікайте ще 20 хв. Готові профітролі залиште в духовці з відкритими дверцятами на 5 хв.
    4. Для начинки – відварені гриби наріжте кубиком, обсмажте на вершковому маслі 10 хв. Перебиту блендером бринзу розділіть на дві частини. В одну додайте подрібнену зелень, в іншу частину – підсмажені гриби та чорний мелений перець.
    5. У профітролів зріжте верхівку, покладіть начинку з грибами, потім за допомогою кондитерського мішка викладіть у формі квітки бринзу з зеленю. Накрийте начинку зрізаною верхівкою.

Читайте також: Профітролі рецепт відео

Video: Профітролі з грибами: рецепт покроково

Як приготувати профітролі з грибами? Покроковий рецепт приготування в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
Макарони під м’ясним фаршем
Картопля по-македонски

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею