Простий і надзвичайно смачний торт «Паризький коктейль»

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Рецепт цього нескладного торта чимось нагадує знаменитий «Медовик», але коржі виходять більш хрусткими і схожими за смаком на суфле. Побалуйте домочадців у ці вихідні!

Для тіста:

3 ст. л. меду

150 г цукру

3 ст. л. рослинної олії

180 мл гарячої води

500 г борошна

1 ч. л. соди

Для крему:

250 г вершкового масла

600 мл молока

3 яйця

1 ст. л. борошна

1 ст. цукру

ванілін

100 г подрібнених лісових горіхів або мигдалю

preview-650x390-650-1444380860

Приготування:

Для коржів змішуємо мед, цукор, масло, воду і ставимо на вогонь. Коли суміш закипить, знімаємо з вогню і додаємо борошно з содою. Гарненько перемішуємо тісто і ділимо його на 6-7 частин.

Тонко розкачуємо і випікаємо кожен корж при температурі 180 градусів до золотистого кольору. Форма коржів може бути круглою або квадратною.

Приступаємо до приготування крему: збиваємо яйця з цукром, перемішуємо з борошном, розводимо холодним молоком і ставимо на вогонь, безперервно помішуючи, поки маса не загусне. Знімаємо з вогню, охолоджуємо і додаємо горіхи і ванілін. Коли крем майже охолоне, додаємо масло і збиваємо міксером.

Змащуємо готові коржі теплим кремом і даємо тортику трохи просочитися.

Джерело: AdMe.ru

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
вишня в собственном соку, вишня в собственном соку рецепт, рецепт приготовления вишни в собственном соку, как приготовить вишню в собственном соку, вишня в собственном соку состав
Вишня у власному соку
ягодный соус, ягодный соус рецепт, пошаговый рецепт приготовления ягодного соуса, как приготовить ягодный соус, состав ягодного соуса
Готуємо ягідні соуси: найкращі рецепти