Пряний пивний суп з кролика по-австрійськи: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Родзинкою цього австрійського супу буде, звичайно ж, пиво, в якому гаситься кролик – саме воно розм’якшує волокна м’яса. Крім того, до цієї страви додаються житній хліб та ароматні прянощі: імбир, мускатний горіх і гвоздика. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт пряного пивного супу з кролика по-австрійськи і дивуйте своїх близьких новою стравою.

Інгредієнти:

  • кролик – 1,5 кг
  • цибуля – 2 шт.
  • морква – 2 шт.
  • темне пиво – 750 мл
  • вершкове масло – 50 г
  • житній хліб – 40 г
  • червоний винний оцет – 20 мл
  • вода – 750 мл
  • олія – 30 мл
  • сушений імбир – 3 г
  • мелений мускатний горіх – 1 г
  • мелена гвоздика – 2 г
  • чорний мелений перець – 12 г
  • гірчиця – 100 мл
  • сіль – 40 г

Читайте також: Іспанський суп зі свинячих хвостиків: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Натріть шматочки кролика сумішшю солі, чорного меленого перцю, олії та гірчиці. Дайте настоятися 5 хвилин.
  2. Обсмажте кролика на вершковому маслі по 2,5 хвилини з кожної сторони. Додайте нарізану кубиком цибулю та моркву і тушкуйте ще 5 хвилин.
  3. Далі варіть кролика у воді з темним пивом 1,5 год.
  4. Поламайте на шматочки житній хліб без скоринки, додайте сіль, мелені сушений імбир, мускатний горіх та гвоздику. Залийте винним оцтом, додайте до кролика та прикип’ятіть хвилину.    

Читайте також: Суп палак панір: рецепт приготування

Video: Пряний пивний суп з кролика по-австрійськи: рецепт покроково

Як приготувати пряний пивний суп з кролика по-австрійськи? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
вишня в собственном соку, вишня в собственном соку рецепт, рецепт приготовления вишни в собственном соку, как приготовить вишню в собственном соку, вишня в собственном соку состав
Вишня у власному соку
ягодный соус, ягодный соус рецепт, пошаговый рецепт приготовления ягодного соуса, как приготовить ягодный соус, состав ягодного соуса
Готуємо ягідні соуси: найкращі рецепти