Пряний пивний суп з кролика по-австрійськи: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Родзинкою цього австрійського супу буде, звичайно ж, пиво, в якому гаситься кролик – саме воно розм’якшує волокна м’яса. Крім того, до цієї страви додаються житній хліб та ароматні прянощі: імбир, мускатний горіх і гвоздика. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт пряного пивного супу з кролика по-австрійськи і дивуйте своїх близьких новою стравою.

Інгредієнти:

  • кролик – 1,5 кг
  • цибуля – 2 шт.
  • морква – 2 шт.
  • темне пиво – 750 мл
  • вершкове масло – 50 г
  • житній хліб – 40 г
  • червоний винний оцет – 20 мл
  • вода – 750 мл
  • олія – 30 мл
  • сушений імбир – 3 г
  • мелений мускатний горіх – 1 г
  • мелена гвоздика – 2 г
  • чорний мелений перець – 12 г
  • гірчиця – 100 мл
  • сіль – 40 г

Читайте також: Іспанський суп зі свинячих хвостиків: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Натріть шматочки кролика сумішшю солі, чорного меленого перцю, олії та гірчиці. Дайте настоятися 5 хвилин.
  2. Обсмажте кролика на вершковому маслі по 2,5 хвилини з кожної сторони. Додайте нарізану кубиком цибулю та моркву і тушкуйте ще 5 хвилин.
  3. Далі варіть кролика у воді з темним пивом 1,5 год.
  4. Поламайте на шматочки житній хліб без скоринки, додайте сіль, мелені сушений імбир, мускатний горіх та гвоздику. Залийте винним оцтом, додайте до кролика та прикип’ятіть хвилину.    

Читайте також: Суп палак панір: рецепт приготування

Video: Пряний пивний суп з кролика по-австрійськи: рецепт покроково

Як приготувати пряний пивний суп з кролика по-австрійськи? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити