Пряний пивний суп з кролика по-австрійськи: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Родзинкою цього австрійського супу буде, звичайно ж, пиво, в якому гаситься кролик – саме воно розм’якшує волокна м’яса. Крім того, до цієї страви додаються житній хліб та ароматні прянощі: імбир, мускатний горіх і гвоздика. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт пряного пивного супу з кролика по-австрійськи і дивуйте своїх близьких новою стравою.

Інгредієнти:

  • кролик – 1,5 кг
  • цибуля – 2 шт.
  • морква – 2 шт.
  • темне пиво – 750 мл
  • вершкове масло – 50 г
  • житній хліб – 40 г
  • червоний винний оцет – 20 мл
  • вода – 750 мл
  • олія – 30 мл
  • сушений імбир – 3 г
  • мелений мускатний горіх – 1 г
  • мелена гвоздика – 2 г
  • чорний мелений перець – 12 г
  • гірчиця – 100 мл
  • сіль – 40 г

Читайте також: Іспанський суп зі свинячих хвостиків: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Натріть шматочки кролика сумішшю солі, чорного меленого перцю, олії та гірчиці. Дайте настоятися 5 хвилин.
  2. Обсмажте кролика на вершковому маслі по 2,5 хвилини з кожної сторони. Додайте нарізану кубиком цибулю та моркву і тушкуйте ще 5 хвилин.
  3. Далі варіть кролика у воді з темним пивом 1,5 год.
  4. Поламайте на шматочки житній хліб без скоринки, додайте сіль, мелені сушений імбир, мускатний горіх та гвоздику. Залийте винним оцтом, додайте до кролика та прикип’ятіть хвилину.    

Читайте також: Суп палак панір: рецепт приготування

Video: Пряний пивний суп з кролика по-австрійськи: рецепт покроково

Як приготувати пряний пивний суп з кролика по-австрійськи? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
Макарони під м’ясним фаршем
Картопля по-македонски

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею