Рататуй зі скумбрії: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Про класичний рататуй всі давно чули, ми ж пропонуємо урізноманітнити цю страву додаванням скумбрії. Незважаючи на простоту приготування, наш рататуй виглядає дуже святково та виходить соковитим і ароматним. Готувати цю страву легко, тому читайте наш покроковий рецепт рататуя зі скумбрії та починайте.

Інгредієнти:

  • скумбрія (розморожена) – 3 шт. (900 г)
  • помідори – 3 шт.
  • цибуля – 3 шт.
  • лимон – 1 шт.
  • сіль – 30 г
  • білий мелений перець – 5 г
  • розмарин – 2 гілочки
  • олія – 80 мл

Читайте також: Закуска з щуки «Кукурудза»: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Почищену рибу наріжте кільцями, посипте сіллю та білим меленим перцем, викладіть у скляну форму, змащену олією. Між шматочками скумбрії покладіть нарізані кільцями цибулю та помідори.
  2. Зверху притрусіть чебрецем, витисніть сік половини лимона та змастіть рибу олією. Запікайте 30 хв. за температури 180 °С.

Video: Рататуй зі скумбрії: рецепт покроково

Як приготувати рататуй зі скумбрії? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити