Реберця в пергаменті під соусом «барбекю»: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Як приготувати реберця в пергаменті під соусом «барбекю»? М’ясо просто тане в роті, а соус додає йому солодкувато-пряного смаку і аромату. Читайте покроковий рецепт реберець в під соусом «барбекю» в матеріалі.

Читайте також: Три рецепта свинячих реберець від Ігоря Місевича

Інгредієнти:

  • свинячі реберця – 1,5 кг
  • лимони – 2 шт.
  • кінза – 5 гілочок
  • цукор – 16 г
  • сіль – 10 г
  • чорний мелений перець – 6 г

Для соуса «барбекю»:

  • цукор – 100 г
  • винний червоний оцет – 100 мл
  • томатна паста – 150 г
  • соєвий соус – 40 мл
  • паприка – 14 г
  • гірчиця (порошок) – 30 г
  • сіль – 10 г
  • червоний гострий мелений перець – 3 г

Для цибулевої подушки:

  • цибуля – 7 шт.
  • вершкове масло – 50 г
  • борошно – 50 г
  • лавровий лист – 2 шт.
  • петрушка – 2 гілочки
  • чебрець – 2 гілочки
  • біле сухе вино – 150 мл
  • сіль – 5 г
  • чорний мелений перець – 3 г

Читайте також: Свинячі реберця з соусом барбекю від Сергія Калініна

Спосіб приготування:

    1. Пласти реберець посипте сіллю та перцем, залиште маринуватися на 3-5 год.
    2. Поріжте півкільцями цибулю та викладіть по ¼ частині на два листи пергаменту, посипте кожен шар цибулі цукром, зверху викладіть по смужці замаринованих реберець, а на них – решту цибулі. Загорніть пергамент, запікайте реберця в духовці 1,5 год. за температури 170°C.
    3. Для соусу «барбекю» – змішайте цукор, винний червоний оцет, томатну пасту, соєвий соус, паприку, порошок гірчиці, сіль, червоний гострий мелений перець.
    4. Викладіть на пергамент кружальця лимонів, зверху покладіть запечені реберця, змастіть кожну смужку соусом «барбекю» та запікайте 15 хв. за температури 220°C.
    5. Для цибулевої подушки – розтопіть в сотейнику вершкове масло, додайте борошно, біле сухе вино, букет «гарні» з лаврового листа, петрушки та чебрецю, а також сіль, перець та цибулю, що запікалася з реберцями. Доведіть суміш до кипіння.
    6. На тарілку викладіть цибулеву подушку, зверху покладіть запечені під соусом «барбекю» реберця, присипте подрібненою кінзою.

Video: Реберця в пергаменті під соусом барбекю: рецепт покроково

Як приготувати реберця в пергаменті під соусом барбекю? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити