Реберця в пергаменті під соусом «барбекю»: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Як приготувати реберця в пергаменті під соусом «барбекю»? М’ясо просто тане в роті, а соус додає йому солодкувато-пряного смаку і аромату. Читайте покроковий рецепт реберець в під соусом «барбекю» в матеріалі.

Читайте також: Три рецепта свинячих реберець від Ігоря Місевича

Інгредієнти:

  • свинячі реберця – 1,5 кг
  • лимони – 2 шт.
  • кінза – 5 гілочок
  • цукор – 16 г
  • сіль – 10 г
  • чорний мелений перець – 6 г

Для соуса «барбекю»:

  • цукор – 100 г
  • винний червоний оцет – 100 мл
  • томатна паста – 150 г
  • соєвий соус – 40 мл
  • паприка – 14 г
  • гірчиця (порошок) – 30 г
  • сіль – 10 г
  • червоний гострий мелений перець – 3 г

Для цибулевої подушки:

  • цибуля – 7 шт.
  • вершкове масло – 50 г
  • борошно – 50 г
  • лавровий лист – 2 шт.
  • петрушка – 2 гілочки
  • чебрець – 2 гілочки
  • біле сухе вино – 150 мл
  • сіль – 5 г
  • чорний мелений перець – 3 г

Читайте також: Свинячі реберця з соусом барбекю від Сергія Калініна

Спосіб приготування:

    1. Пласти реберець посипте сіллю та перцем, залиште маринуватися на 3-5 год.
    2. Поріжте півкільцями цибулю та викладіть по ¼ частині на два листи пергаменту, посипте кожен шар цибулі цукром, зверху викладіть по смужці замаринованих реберець, а на них – решту цибулі. Загорніть пергамент, запікайте реберця в духовці 1,5 год. за температури 170°C.
    3. Для соусу «барбекю» – змішайте цукор, винний червоний оцет, томатну пасту, соєвий соус, паприку, порошок гірчиці, сіль, червоний гострий мелений перець.
    4. Викладіть на пергамент кружальця лимонів, зверху покладіть запечені реберця, змастіть кожну смужку соусом «барбекю» та запікайте 15 хв. за температури 220°C.
    5. Для цибулевої подушки – розтопіть в сотейнику вершкове масло, додайте борошно, біле сухе вино, букет «гарні» з лаврового листа, петрушки та чебрецю, а також сіль, перець та цибулю, що запікалася з реберцями. Доведіть суміш до кипіння.
    6. На тарілку викладіть цибулеву подушку, зверху покладіть запечені під соусом «барбекю» реберця, присипте подрібненою кінзою.

Video: Реберця в пергаменті під соусом барбекю: рецепт покроково

Як приготувати реберця в пергаменті під соусом барбекю? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Як приготувати тісто для вареників
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
8 новорічних страв з усього світу
Як правильно ліпити хачапурі?
Рецепт: відкритий грибний пиріг
Ліниві вареники
3 швидкі піци
Пивна піца – рецепт
Як приготувати чебуреки
Глінтвейн — новорічний рецепт
Імбирні пряники
Піца від Вінченцо Барба і Олександра Кривошапко (Все буде смачно)
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік