Баварські ковбаски до пива від Ігоря Місевича

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

weisswurst

Ігор Місевич вже розповідав, як приготувати домашні ковбаски з яловичини і свинини. А тепер кулінарний експерт поділився рецептом легендарних баварських ковбасок.

Інгредієнти:

Яловичина (товстий край) – 1 кг

Шпик підкопчений300 г

Бараняча оболонка1 м

Цибуля ріпчаста1 шт.

Кріп25 г

Петрушка25 г

Сіль1 ч. л.

Перець чорний мелений1 ч. л.

Приготування:

1. Промийте під проточною водою баранячу оболонку. Потім замочіть її в оцтово-содовому розчині і відправте настоюватися на годину в холодильник. Двічі пропустіть через м’ясорубку телятину.

2. Додайте подрібнені шпик, цибулю, кріп, петрушку, сіль і перець. Перемішайте. Поставте фарш в холодильник на 1 годину. Промийте оболонку під проточною водою, один край зав’яжіть двома вузлами.

3. Наповнюйте оболонку фаршем за допомогою пластмасової воронки або спеціальної насадки на м’ясорубці. Через кожні 20 см перев’язуйте оболонку. Кінець оболонки треба також зав’язати двома вузлами. Проткніть ковбаски зубочисткою. Потім опустіть їх на 20 секунд в окріп.

4. Решітку гриля змастіть рослинною олією. Перевертайте ковбаски кожні 5 хвилин, змащуючи кожен бік цукровим сиропом. Смажте ковбаски до рум’яної скоринки 15-17 хвилин.

Video: Як самому приготувати баварські ковбаски?

Дивіться рецепт баварських ковбасок від Ігоря Місевича на сайті шоу "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Печенье с яблоками, финиками и грецкими орехами
Печиво з яблуками, фініками і волоськими горіхами
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар