РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Складові капустяної шарлотки:

  • капуста квашена – 250 г
  • перець болгарський – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • зелень – 20 г
  • сіль – щіпка
  • перець – щіпка
  • яйця – 3 шт.
  • цукор – 2 ст. л.
  • рослинно-вершкова суміш – 100 г
  • борошно – 300 г
  • розпушувач – 1 ст. л.
  • манка – 2-3 ст. л.

Спосіб приготування капустяної шарлотки:

  1. Приготуйте начинку.Лук і болгарський перець очистіть, і наріжте кубиками 5х5 мм.
  2. Квашену капусту наріжте шматочками по 2 см. Обсмажте на розігрітій олії цибулю, болгарський перець і квашену капусту до золотистого кольору. Начинка повинна охолонути.
  3. Розтопіть рослинно-вершкову суміш, остудіть.
  4. Підготуйте форму для випікання.
  5. Змастіть форму рослинно-вершкової сумішшю і присипте манкою.
  6. Приготуйте тісто. Яйця з цукром збивайте на пишну піну.
  7. Додайте розтоплену охолоджену рослинно-вершкову суміш, продовжуйте збивати. Борошно змішайте з розпушувачем.
  8. Додавайте борошно з розпушувачем в тісто, поступово вимішуючи ложкою. Змішайте начинку з готовим тестом, щоб вона розподілилася по всьому тесту. Викладіть тісто з начинкою в форму.
  9. Випікайте капустяну шарлотку 35 хв. в духовці, розігрітій до 180° C. Подавайте як гарячою, так і холодною.

ГОТУЄМО З НАМИ
Шарлотка з яблуками в мультиварці

Смачного!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму