Літній салат від Ектора Хіменес-Браво

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Літній салат з молодою картоплею і спаржею за рецептом зоряного шефа Ектора Хіменес-Браво – відмінний спосіб підкріпити сили у літню спеку.

Інгредієнти:

900 г малої молодої картоплі (жовтої або червоної)

400 г спаржі

100 г солодкого молодого гороху, квасолі або інших молодих бобових

4 невеликих редиски, дуже тонко нарізаних

Маринований лук:

товста молода цибуля – 200 г (з зеленою частиною)

¼ склянки білого винного оцту

¼ склянки води

1 ст. л. солі

1 ½ ч. л. цукру

Гірчична заправка:

¼ склянки оливкової олії холодного віджиму

2 ст. л. гірчиці з насінням

2 ч. л. діжонської гірчиці

2 ст. л. білого винного оцту

сіль і перець за смаком.

13320351_1188268444516606_8743865023929007611_o

Приготування:

Відваріть картоплю в підсоленій воді 15 хвилин. Охолодіть.

Замаринуйте цибулю. Збийте оцет, воду, сіль та цукор. Наріжте дуже тонкими кільцями білу частину молодої цибулі, перемішайте з маринадом, закрийте контейнер і залиште від 1 до 8 годин у холодильнику. Відкладіть зелену частину цибулі.

Наповніть водою каструлю, додайте трохи солі. Поставте кипіти. Приготуйте крижану баню. Відріжте жорстку частину у спаржі (півсантиметра). Коли вода закипіла, занурте спаржу, а через хвилину – горошок. Через дві хвилини злийте воду і покладіть овочі в ємність на крижану баню. Коли охолола, викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки води.

Спаржу наріжте на шматочки по 1,5 см, покладіть у велику ємність. Наріжте картоплю середніми шматочками, наріжте дуже тонко редиску, зелену цибулю, додайте в ємність і перемішайте. За годину до подачі перемішайте з заправкою, додайте мариновану цибулю. Додайте мелений чорний перець за смаком. Смачного вам літа!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Як приготувати чебуреки
Глінтвейн — новорічний рецепт
Імбирні пряники
Піца від Вінченцо Барба і Олександра Кривошапко (Все буде смачно)
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт волшебного чая, рецепт приготовления волшебного чая, как приготовить волшебный чай, состав волшебного чая, как приготовить волшебный чай
Рецепт чарівного чаю
рецепты канапе на новый год, как приготовить канапе на новый год, новогодние рецепты канапе, канапе с ананасом курицей и апельсинами, блинные канапе с муссом из семги, канапе с брынзой и огурцом, канапе с креветками, канапе с яйцом и семгой
Канапе — рецепти на Новий рік