Рис з овочами


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

5950e6f4eda32_smazheniy ris z yaycem

Рис довгозернистий – 300 г

Соняшникова олія – 2 ст. л.

Лимонний сік – 1 ст. л.

Сіль – 2 ч. л.

Болгарський перець – 1 шт.

Середня морква – 1 шт.

Заморожена кукурудза – 100 г

Заморожений зелений горошок – 100 г

Шампіньйони – 100 г

Чебрець для декору

Готуємо рис:

1. Рис промийте спочатку в теплій воді, потім – у гарячій, поки вода не стане прозорою.

2. Налийте воду в каструлю. Додайте сіль. Висипте рис у воду.

3. Накрийте кришкою і не відкривайте до кінця варіння.

4. Варіть рис на великому вогні, поки не закипить, потім зменште вогонь до мінімуму і варіть ще 20 хв.

5. Коли рис буде готовий, погасіть вогонь, відкрийте кришку і додайте соняшникову олію.

6. Перемішайте рис і накрийте вафельним рушником, щоб увібрати зайву вологу.

Готуємо овочі:

1. Поставте глибоку сковороду на вогонь, налийте олію.

2. На розігріту сковороду висипте нарізані перець, печериці, моркву, розморожений горошок і кукурудзу.
Обсмажте 5 хв. до скоринки.

3. Потім до овочів налийте півсклянки води, посоліть, поперчіть і тушкуйте 10 хв.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити