Рулет із брокколі та червоної риби від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Кулінарний експерт Алла Ковальчук розповіла, як приготувати смачну і корисну закуску.

Інгредієнти:

Броколі – 300 г

Червона риба200 г

Яйця3 шт.

Борошно – 150 г

Сметана100 мл

Бринза150 г

Часник2 зубчики

Сіль35 г

13982_640

Спосіб приготування:

Брокколі промийте та відваріть 5-7 хв. Перетріть готову капусту в блендері. Додайте яйця, сіль і перетріть ще раз. Перекладіть в іншу миску і додайте борошно. Готову масу викладіть рівним шаром у форму і випікайте 25 хв. в духовці при 180°C.

Для начинки рулету змішайте сметану, бринзу і подрібнений часник. Червону рибу порізати на скибочки. Намажте сирну суміш на пласт випеченого капустяного тіста. Зверху викладіть червону рибу. Згорніть рулет і поставте його в холодильник на 40-60 хв.

Video: Как приготовить рулет из брокколи?

Смотрите лучшие рецепты летних блюд от Аллы Ковальчук на сайте шоу "Все буде смачно!"

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)