Класичний шашлик від Ігоря Місевича

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Для класичного шашлику:

Шия старої свинини – 800 г
Шия молодої свинини – 800 г
Червоне сухе вино – 350 мл
Сіль – 2 ст.л.
Перець – 2 ч.л.
Мінеральна газована вода – 500 мл
Оливкова олія – 50 мл
Ківі – 1 шт.

Приготування шашлику з свинини:
М’ясо нарізати кубиками по 5 см. Молоде м’ясо залити теплим червоним вином, додати сіль. Старе м’ясо залити мінеральною газованою водою і натерти ківі, додати сіль. М’ясо залишити маринуватися на 2 години. М’ясо віджати, змастити маслом з чорним перцем, нанизати на шампури. Смажити на добре розігрітому вугіллі за 6 хвилин з кожного боку. Подавати гарячим.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
в каком порядке должны быть слои в селедке под шубой, слои в селедке под шубой, как приготовить салат селедка под шубой, варианты слоев салата селедка под шубой, селедка под шубой, рецепт селедки под шубой, селедка под шубой с яичными желтками, селедка под шубой с яблоками, селедка под шубой со сливками и лимоном
У якому порядку повинні бути шари в Оселедця під шубою
яблочный пирог в мультиварке
Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці