Класичний шашлик від Ігоря Місевича

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Для класичного шашлику:

Шия старої свинини – 800 г
Шия молодої свинини – 800 г
Червоне сухе вино – 350 мл
Сіль – 2 ст.л.
Перець – 2 ч.л.
Мінеральна газована вода – 500 мл
Оливкова олія – 50 мл
Ківі – 1 шт.

Приготування шашлику з свинини:
М’ясо нарізати кубиками по 5 см. Молоде м’ясо залити теплим червоним вином, додати сіль. Старе м’ясо залити мінеральною газованою водою і натерти ківі, додати сіль. М’ясо залишити маринуватися на 2 години. М’ясо віджати, змастити маслом з чорним перцем, нанизати на шампури. Смажити на добре розігрітому вугіллі за 6 хвилин з кожного боку. Подавати гарячим.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту
Хрусткий хмиз від Алли Ковальчук

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)
зефир рецепт, рецепт зефира, как приготовить зефир в домашних условиях, рецепт яблочного зефира, рецепт сливовового зефира, как приготовить клюквенный зефир
Як приготувати зефір: 3 рецепти