РЕЦЕПТ: Соус из смородины для панна-котты

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Ингредиенты:

Красная смородина – 100 г

Сахар – 60 г

Способ приготовления:

Соус для панна-котты приготовьте из красной смородины и сахара.

Для соуса ягоды смородины немного помните и держите на огне с небольшим количеством сахара до появления сока и мягкости ягод.

Перетрите размягченные ягоды через сито и верните смородиновый сок в сотейник.

Добавьте сахар и держите на огне  до загустения соуса.

Приятного аппетита!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму
Як варити кукурудзу: рецепт Ігоря Місевича
Як очистити кукурудзу в качанах швидко і просто

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
крабовый салат с овощами
Простий овочевий салат з крабовими паличками
салат греческий
Салат Грецький