РЕЦЕПТ: Сухарики в домашних условиях


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Ингредиенты:

Батон – 200 г

Чеснок – 1 зубчик

Паприка – 5 г

Розмарин сушеный – 5 г

Тимьян – 5 г

Соль – 5 г

Способ приготовления:

С батона срежьте корочку. Мякоть нарежьте средними кубиками. В пакет выдавите чеснок, добавьте пару щепотку соли, паприки, тимьяна, розмарина и столовую ложку подсолнечного масла. Выложите в пакет кубики батона. Закройте пакет, встряхните, пропитывая батон специями. Выложите кубики батона на противень. Поставьте в разогретую до 120 градусов духовку на 10 минут.

Приятного аппетита! 



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити