РЕЦЕПТ: Сухарики в домашних условиях

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Ингредиенты:

Батон – 200 г

Чеснок – 1 зубчик

Паприка – 5 г

Розмарин сушеный – 5 г

Тимьян – 5 г

Соль – 5 г

Способ приготовления:

С батона срежьте корочку. Мякоть нарежьте средними кубиками. В пакет выдавите чеснок, добавьте пару щепотку соли, паприки, тимьяна, розмарина и столовую ложку подсолнечного масла. Выложите в пакет кубики батона. Закройте пакет, встряхните, пропитывая батон специями. Выложите кубики батона на противень. Поставьте в разогретую до 120 градусов духовку на 10 минут.

Приятного аппетита! 

Video: РЕЦЕПТ: Сухарики в домашних условиях

Необходимые ингредиенты и способ приготовления...
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо