РЕЦЕПТ: Яблочный соус


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Ингредиенты:

Яблоки – 2 шт.

Помидоры – 3 шт.

Болгарский перец – 2 шт.

Черный молотый перец – 5 г

Соль – 5 г

Способ приготовления:

Помидоры очистите от кожицы и семян, оставляя только твердую мякоть. Яблоки порежьте половинками и удалите сердцевину. Разогрейте духовку до 200 градусов. Половинки яблок и цели перцы выложите на противень и поставьте в духовку на 15 минут. После, перцы положите в пакет и завяжите его. Снимите с яблок кожуру, а перцы очистите от семян и тоже снимите кожицу. Мякоть помидоров, яблок и перца измельчите в блендере, добавляя соль и перец.

Приятного аппетита!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити