Смажена цвітна капуста в клярі від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

З цвітної капусти можна приготувати тістечка з часниковою начинкою, а можна просто посмажити її, дотримуючись порад кулінарного експерта Алли Ковальчук.

Інгредієнти:

Качан цвітної капусти600-700 г

Молоко150 мл

Лавровий лист1 шт.

Борошно – 200 г

Яйця4 шт.

Соняшникова олія – 10 мл

Газована вода100 мл

Біле вино30 мл

Чорний перець1-2 г

Сушений базилік1-2 г

Сушена паприка1-2 г

Сіль40 г

118682085_tsvetnoy6

Спосіб приготування:

Промийте качан цвітної капусти в сольовому розчині і поділіть його на суцвіття. Невеликими порціями проваріть суцвіття по 3 хвилини в киплячій підсоленій воді. Щоб ваша капуста не втратила колір і не мала неприємного запаху, додайте у воду лавровий лист і молоко. Після варіння відразу опустіть цвітну капусту в крижану воду на кілька хвилин. Вийміть капусту з води, просушіть і посипте тонким шаром борошна через сито.

Для приготування кляра відокремте білки від жовтків. Білки поставте в холодильник, а жовтки змішайте з маслом, газованою водою, вином і спеціями. Акуратно додайте в суміш борошно і добре розмішайте віночком. Як тільки суміш стане однорідною, поставте тісто на 30-60 хв. у холодильник. Збийте білки в пишну піну і додайте в охолоджений кляр. Суцвіття капусти занурюйте в кляр і викладайте на добре розігріту сковороду. Смажте на середньому вогні по 2 хвилини з кожного боку.

Video: Как пожарить цветную капусту?

Смотрите лучшие рецепты от Аллы Ковальчук на сайте шоу "Все буде смачно!"


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити