Смажена цвітна капуста в клярі від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

З цвітної капусти можна приготувати тістечка з часниковою начинкою, а можна просто посмажити її, дотримуючись порад кулінарного експерта Алли Ковальчук.

Інгредієнти:

Качан цвітної капусти600-700 г

Молоко150 мл

Лавровий лист1 шт.

Борошно – 200 г

Яйця4 шт.

Соняшникова олія – 10 мл

Газована вода100 мл

Біле вино30 мл

Чорний перець1-2 г

Сушений базилік1-2 г

Сушена паприка1-2 г

Сіль40 г

118682085_tsvetnoy6

Спосіб приготування:

Промийте качан цвітної капусти в сольовому розчині і поділіть його на суцвіття. Невеликими порціями проваріть суцвіття по 3 хвилини в киплячій підсоленій воді. Щоб ваша капуста не втратила колір і не мала неприємного запаху, додайте у воду лавровий лист і молоко. Після варіння відразу опустіть цвітну капусту в крижану воду на кілька хвилин. Вийміть капусту з води, просушіть і посипте тонким шаром борошна через сито.

Для приготування кляра відокремте білки від жовтків. Білки поставте в холодильник, а жовтки змішайте з маслом, газованою водою, вином і спеціями. Акуратно додайте в суміш борошно і добре розмішайте віночком. Як тільки суміш стане однорідною, поставте тісто на 30-60 хв. у холодильник. Збийте білки в пишну піну і додайте в охолоджений кляр. Суцвіття капусти занурюйте в кляр і викладайте на добре розігріту сковороду. Смажте на середньому вогні по 2 хвилини з кожного боку.

Video: Как пожарить цветную капусту?

Смотрите лучшие рецепты от Аллы Ковальчук на сайте шоу "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)