РЕЦЕПТ: Жареные тыквенные семечки


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Ингредиенты:

Масло – 20 мл

соль – 5 г

семена тыквы – 50 г

Способ приготовления:

Семена почистите от волокон, промойте под проточной водой. Просушите бумажным полотенцем. Разогрейте духовку до 160 °C.

Застелите противень пергаментом, высыпьте на него семена и сушите 5-7 мин. в верхней части духовки.

После просушки выньте семена, ссыпьте с противня в миску, смажьте маслом пергамент и посыпьте солью. Выложите семена обратно на пергамент в один слой.

Сушите семена 15 мин., перемешав его через 7 мин. Выньте из духовки, отставьте на пергаменте, чтобы оно остыло. Когда семена остынет, ссыпьте его в креманку. Семена готовы.

Приятного аппетита!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити