Рецепти домашньої ковбаси для Лілії Ребрик від Андрія Дикого

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

В гості до Надії Матвєєвої в програму «Все буде смачно!» цього разу прийшов відомий танцюрист, хореограф-постановник проектів телеканалу СТБ та чоловік телеведучої Лілі Ребрик Андрій Дикий. Разом з учасником кулінарного шоу «МастерШеф» Ігорем Місевичем він приготував домашню ковбасу для своєї коханої.

Андрій розповів, що для нього дуже важливо, щоб їжа була натуральною, корисною та при цьому смачною:

«Я хочу, щоб моя сім’я харчувалася з користю для здоров’я. Особливо ретельно стежити за харчуванням я почав, коли Ліля була в положенні».

Однак, як зізнався герой цього випуску, деякими стравами власного приготування, а саме – домашньою ковбасою він так і не зміг порадувати рідних.

Ігор Місевич, Андрій Дикий, Надія Матвєєва на кухні проекту «Все буде смачно!»

Ігор Місевич, Андрій Дикий, Надія Матвєєва на кухні проекту «Все буде смачно!»

«Ми в основному рідко їли м’ясо, але саме в момент вагітності моєї дружини, її потягнуло на нього. Ліля постійно просила ковбасу. Я розумів, що купувати її не стану, адже вважаю, що в магазинних ковбасах від ковбаси одне слово залишилося. І вирішив приготувати домашню ковбасу самостійно. Однак, що з нею робити, як її правильно брати – нічого не знаю і не вмію… – розповів Андрій Дикий – У результаті, у мене не вийшли ковбаски, я зіпсував всі продукти й свій настрій. Я ще не один раз намагався робити домашню ковбасу, але все даремно. Зрештою, ковбасу для моєї вагітної дружини в той момент готувала мама. Я думав, коли вона народить, бажання зникне. Але ні, Лілі так сподобалася ковбаса, що вона вважала – вдома повинна бути виключно домашня, хоча б на свята. Самі розумієте, просити маму вже було соромно, дружина – весь час з дитиною. І я знову спробував приготувати її самостійно. Зізнаюся, це була моя остання спроба!»

Андрій прийшов на програму «Все буде смачно!»,  аби навчитися готувати одну з улюблених страв його дружини телеведучої Лілії Ребрик – домашню ковбасу. А допомагав у цьому йому учасник кулінарного шоу «МастерШеф» – Ігор Місевич.

Ігор Місевич

Ігор Місевич

Кулінарну рубрику Ігоря щотижня чекають мільйони глядачів тележурналу «Все буде добре». Він самостійно придумав більше 50-ти рецептів домашньої ковбаси. І запевняє: ковбасу можна приготувати в будь-який спосіб: на сковороді, в духовці і навіть на відкритому багатті на дачі.

Ковбаса зі свинини

Інгредієнти: свиняча шийка – 1 кг, натуральна оболонка зі свинячих кишок – 1 м, сметана – 300 г, часник – 3 зубчики, коньяк – 1 чайна ложка, сушені трави – 1 чайна ложка, мускатний горіх – 1 чайна ложка, чорний перець горошком – 1 чайна ложка (мелений), сіль – 1 чайна ложка, цибуля – 1 головка, лавровий лист – 3 шт.

Готуємо оболонку. Кишки промиваємо під проточною водою. Потім посипаємо їх содою, наливаємо оцет, викладаємо нарізану кільцями цибулю, лаврове листя та заливаємо все водою. Даємо оболонці настоятися в розчині годину.

Колбаса из свинины

Ковбаса зі свинини

Готуємо фарш. Половину свинини рубаємо на дрібні шматочки, половину пропускаємо через м’ясорубку. Змішуємо фарш і рубані шматочки свинини. Коньяк змішуємо з видавленим часником, сіллю, перцем, мускатним горіхом, сушеної петрушкою та кропом. Додаємо суміш з спецій у фарш, також наливаємо сметану, фарш вимішуємо.

Готуємо свинячу ковбасу. Оболонку промиваємо у воді після розчину. На насадку від м’ясорубки одягаємо «гармошкою» оболонку і починаємо в неї фарш не надто щільно. Зав’язуємо ковбасу з двох сторін. Зубочисткою робимо проколи , щоб випустити повітря і змащуємо маслом ковбасу. У духовку на нижню полицю ставимо глибоке деко з водою, а ковбасу кладемо на середньому рівні на грати змащені маслом. Запікаємо при 170 градусах 1 годину.

Сосиски з курки та сиром

Інгредієнти: куряче філе – 600 г, твердий сир – 100 г, сметана – 300 г, паприка – 1 чайна ложка, сіль – 1 чайна ложка, перець – 1 чайна ложка.

Готуємо фарш. Пропускаємо куряче філе через м’ясорубку. Додаємо у фарш сметану, паприку, сіль, перець. Вимішуємо фарш.

Сосиски з курки та сиром

Сосиски з курки та сиром

Готуємо курячі сосиски з сиром. В харчову плівку, загортаємо фарш з скибочкою сиру, формуємо сосиски. Сосиски варимо 25 хвилин у підсоленій воді.

Ковбаса з яловичини в беконі

Інгредієнти: яловичина – 500 г, сметана – 300г, часник – 3 зубчики, смужки сирокопченого бекону – 100 г, чорний та червоний перець горошком – по 1 чайній ложці, сіль – 1 чайна ложка.

Готуємо ковбаски в беконі. М’ясо пропускаємо через м’ясорубку кілька разів. У фарш додаємо перець, часник, сіль. Додаємо сметану. Вимішуємо фарш. Формуємо ковбаски. Акуратно обгортаємо ковбаски беконом. Викладаємо ковбаски на фольгу на деко. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку та запікаємо 25 хвилин.

Ковбаса з яловичини в беконі

Ковбаса з яловичини в беконі

Покроковий спосіб приготування Надія Матвєєва разом з Андрієм Диким та Ігорем Місевичем показала в програмі «Все буде смачно!». Подивитися цей випуск ви можете вже зараз!

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Корисні поради з приготування домашньої ковбаси від Ігоря Місевича

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо