Роли «Філадельфія» від Йоші Фудзівари

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Роли «Філадельфія» придумали в Америці. Самі японці спробували їх недавно. Але вони припали їм до смаку. Сподобаються домашні роли «Філадельфія» і вам – особливо, якщо ви приготуєте їх за рецептом японського шеф-кухаря і експерта шоу «Все буде смачно!» Йоші Фудзівари.

Огірок потрібно розрізати на 4 частини. І зрізати насіння з огірка. Ми повинні прибрати найсоковитішу частину, щоб позбавитися від зайвої вологи, яка може розмочити роли. І огірки нарізати на дрібну-дрібну соломку. Потрібно промити їх у воді, щоб прибрати зайву гіркоту.

Авокадо – фрукт, який потрібно обов’язково перевіряти на дотик. При натисканні пальцем на шкірці авокадо повинен залишатися невеликий слід, який поступово зникає. Не беріть занадто м’які або занадто тверді плоди. Вони зіпсують смак суші. Недозрілий авокадо загорніть в матерію і залиште у теплому і темному місці (плід дозріє за 2-3 дні).

Авокадо

Авокадо


Краще вибирати авокадо з пухирцями. У нього товста шкірка, яка легко знімається навіть руками. Гладкий авокадо можна почистити тільки ножем – ви зріжете чимало м’якоті.

Авокадо досить м’який і не буде хрустіти, тому його можна нарізати крупніше, ніж огірок. Авокадо дуже швидко починають темніти – як тільки м’якоть стикнеться з повітрям. Тому не варто відразу чистити весь фрукт. Відріжте четвертинку авокадо і почистіть її. Нарізайте авокадо для «Філадельфії» тонкими скибочками. Товщина скибочки авокадо становить 2-3 мм.

Покладіть половину листа норі гладкою стороною вниз. Багато хто звик робити урамакі і викладати рис зі зміщенням вперед на 1,5-2 див. Але це помилка! Адже так вони будуть погано триматися і розпадуться. Рис потрібно розподілити по всьому листу норі. Але по боках також залишимо по 0,5 см.345353


Тепер потрібно перевернути норі рисом вниз. Основний інгредієнт начинки – це вершковий сир «Філадельфія». Замість вершкового сиру використовуйте будь-яку сирну масу. Так домашні роли придбають м’який, ніжний смак. Покладіть ложкою рівно по центру на норі вершковий сир шаром 1,5-2 см у висоту і 3 см в ширину. Залиште по краях близько 1-1,5 см вільного місця. Інакше при згортанні наш сир може витекти. З правого боку вздовж смужки сиру викладіть соломку з огірка вузькою доріжкою, а ліворуч – так само скибочки авокадо.

Урамакі набагато зручніше згортати руками. Спробуйте самі! А макісу (килимок) ми використовуємо, щоб надати форму. Покладіть зверху на рол і злегка натисніть. Домашні роли повинні виглядати, ніби вони були зроблені професіоналом, тому не варто дуже поспішати.45555555534

Відрізати один тонкий і рівний шматок риби, щоб загорнути весь рулет цілком, майже неможливо. Краще використовувати окремі шматочки. Викладіть їх зверху на рис. Щоб риба менше торкалась рук, накрийте невеликим шматком харчової плівки і разравняйте з допомогою макісу зверху. Зверніть увагу, що макісу має бути без плівки інакше вони прилипнуть один до одного. Повторіть процедуру з рибою і для іншої сторони. І знову згорніть рол. Так лосось чудово розподілиться і повністю покриє роли.

4535

346436346

3452345345

Розрізати роли потрібно так само, як і макі з сьомгою. Навпіл і потім ще на три частини. При цьому плівку можна поки не знімати. Так роли точно не розкрутяться і краще встигнуть закріпити форму.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму