Рулет з айви, горіхів та меду: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Такого корисного солодкого рулету ви ще не куштували! У горіховий корж загортається начинка з айви і ви отримуєте смачний та оригінальний десерт, який смакуватиме всій родині. Читайте у нашому матеріалі, як приготувати рулет з айви, горіхів та меду.

Інгредієнти: 

  • айва 500 г
  • лимон 1 шт.
  • гарбуз 500 г
  • волоські горіхи (обсмажені) 600 г
  • мед 70 г
  • цукор 600 г
  • желатин 25 г
  • вода 125 мл

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте джем: почистіть та поріжте айву кубиком, відправте в киплячу воду і варіть 15 хв. Потім відкиньте на сито. Також поріжте кубиком почищений гарбуз, викладіть на деко з пергаментом і запікайте 20 хв. за температури 180°С.
  2. Перебийте айву разом з гарбузом на пюре,  додайте цукор та сік лимона. Варіть 20 хв., помішуючи.
  3. Желатин залийте холодною водою і залиште на 30 хв. Потім додайте його до пюре, перемішайте. Перелийте масу у форму, залиште остигати на 1 год. за кімнатної температури, після цього поставте на 3 год. в холодильник.
  4. Для горіхового коржа перебийте смажені волоські горіхи в пасту, додайте мед, перемішайте. Викладіть масу між двома листами пергаменту і розкачайте в тонкий пласт.
  5. Приберіть верхній пергамент і викладіть на горіховий корж застигле пюре. Загорніть корж з начинкою в рулет і поставте застигати в морозилку на 2 год.
  6. Поріжте застиглий рулет на порційні шматки.

Video: Рулет з айви, горіхів та меду: рецепт покроково

Як приготувати рулет з айви, горіхів та меду? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте також: Французький кіш з індичкою: рецепт приготування

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму