Рулетики з баклажанів з шоколадом і апельсиновим соусом

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

А ви знали, що з баклажанів можна приготувати ще й відмінний десерт? Здивовані? Ми розповімо вам як приготувати рулетики з баклажанів з шоколадом і апельсиновим соусом. Рецепт покроковий ви знайдете в нашому матеріалі.

Читайте також: Цукерки з цвітної капусти та білого шоколаду: рецепт приготування

Інгредієнти:

  • баклажан – 1 шт.
  • апельсини – 2 шт.
  • лимон – 1 шт.
  • коньяк – 40 мл
  • цукор – 75 г
  • естрагон – 2 гілочки
  • м’ята – 7 гілочок
  • волоські  горіхи – 100 г
  • чорнослив (без кісточки) – 120 г
  • чорний шоколад (70%) – 90 г
  • вершкове масло – 30 г
  • перець чилі – 1 шт.
  • мед – 100 г

Читайте також: Рулет з гречкою, куркою та грибами: рецепт покроковий

Спосіб приготування:

  1. Один баклажан наріжте вздовж слайсами, завтовшки 3 мм, покладіть на деко з пергаментом  та запечіть у духовці впродовж 5 хв. за температури 185°С.
  2. Для апельсинового соусу – покладіть апельсини у мікрохвильовку на 30 с. Після цього з одного апельсина зніміть цедру. Витисніть сік одного апельсина в миску, а сік іншого – у сотейник.
  3. Додайте у сотейник коньяк та чорнослив без кісточки, прогрійте 5 хв. До апельсинового соку у мисці додайте цукор, подрібнений естрагон та м’яту. З‘єднайте сік із сотейника з масою в мисці.

Video: Рулетики з баклажанів: рецепт з шоколадом і апельсиновим соусом

Як приготувати рулетики з баклажанів з шоколадом і апельсиновим соусом? Рецепт покроковий ви знайдете в нашому матеріалі

Читайте також: Морквяний рулет

Читайте больше интересных новостей в Viber и Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодный соус, ягодный соус рецепт, пошаговый рецепт приготовления ягодного соуса, как приготовить ягодный соус, состав ягодного соуса
Готуємо ягідні соуси: найкращі рецепти
домашний мармелад, как приготовить домашний мармелад, рецепт приготовления мармелада, состав домашнего мармелада
Домашній мармелад із літніх фруктів та ягід: ТОП-3 рецепти