Рулети із щуки з грибами: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Як приготувати рулети із щуки з грибами? Страва виходить апетитною, соковитою, ніжною та припаде до смаку і дорослим і дітям. Читайте покроковий рецепт рулетів із щуки з грибами.

Читайте також: Пиріг з хека та червоної риби

Інгредієнти:

  • щука – 1 кг
  • сушені білі гриби – 40 г
  • яйце – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • борошно – 25 г
  • вершки 10% – 250 мл
  • вершкове масло – 50 г
  • олія – 40 мл
  • сіль – 20 г
  • мелений мускатний горіх – 2 г
  • перець чорний мелений – 6 г

Читайте також: Фарширований короп з буряковим соусом

Спосіб приготування:

  1. Вимочені у воді гриби відкиньте на сито. Промийте, воду з грибів процідить через сито з паперовими рушниками. Перекладіть гриби у проціджену воду, поставте на вогонь, варіть 40 хвилин. Зніміть з вогню. Гриби перекладіть у миску, дайте охолонути 10 хвилин. Відвар не виливайте.
  2. Щуку розберіть так, щоб вийшло два філе, одне з хвостом, інше з головою. Видаліть дрібні кісточки. Кожне філе натріть сіллю та чорним меленим перцем.
  3. Для начинки – цибулю наріжте кубиком, обсмажте на вершковому маслі 1 хвилину. Додайте 2/3 подрібнених ножем грибів. Смажте до сухості грибів 5 хвилин. Додайте відварене та порізане кубиком яйце і сіль, перемішайте, зніміть з вогню.
  4. Сформуйте рулети. Половину начинки викладіть на філе щуки з головою, іншу половину – на філе щуки з хвостом. Кожне філе скрутіть рулетом. Зафіксуйте шпажками. Обсмажте на сковороді з олією по 2 хвилини з кожного боку. Перекладіть на деко з пергаментом. Відправте у розігріту до 200°С духовку на 20 хвилин.
  5. Для соусу – у сковороді розтопіть вершкове масло, додайте борошно, обсмажте до золотавості, помішуючи. Влийте грибний бульйон, мішайте до однорідності. Додайте вершки та мускатний горіх. Доведіть до кипіння, варіть 3 хвилини до загущення. Зніміть з вогню. Додайте 1/3  подрібнених грибів та сіль, перемішайте.
  6. Для подачі – зелену частину цибулі порей розберіть на окремі листки, залийте окропом, залиште на 10 хв. Викладіть на тарілку. Зверху викладіть рулети зі щуки, дістаньте шпажки, присипте паприкою. Подавайте з соусом.
  7. Video: Рулети зі щуки з грибами: рецепт покроково

    Як приготувати рулети зі щуки з грибами? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

    Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
шарлотка на кефире рецепт
Шарлотка на кефірі з яблуками