Салат-букет: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Вашу другу половинку точно здивує креативність цього їстівного букета! А приготувати такий салат-букет дуже просто: квітами послужить нарізка з шинки, салямі та червоної риби, а листям – салат. Ця закуска виглядає просто приголомшливо! Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт салату-букета.

Інгредієнти: 

  • салат зелений – 1 качан
  • салат фрізе – 1 качан
  • цибуля зелена – 2 пера
  • огірок – 1 шт.
  • помідори чері – 5 шт.
  • редька маргеланська – 1 шт.
  • шинка (слайси) – 20 шт.
  • салямі (слайси) – 20 шт.
  • червона риба (слайси) – 6 шт.

Спосіб приготування:

  1. Зробіть їстівні квіти: 5 шматочків салямі викладіть з напуском один на інший. Підгорніть кінчики по довгому краю та скрутіть трубочкою. Підігнуту частину скріпіть зубочистками. Зробіть ще 3 такі троянди. Так само скрутіть 4 троянди з шинки.
  2. Два слайси лосося викладіть з напуском у довжину та скрутіть у трубочку. Коли від другого слайсу лишиться 2/3, переверніть його та докрутіть до кінця. Низ троянди скріпіть зубочисткою. Так само зробіть ще 2 квітки.
  3. Редьку наріжте тонкими слайсами. Перший слайс редьки скрутіть трубочкою. На місце стику покладіть наступний слайс, обгорніть ним трубочку. До краю слайсу прикладіть інший і теж обгорніть. Так само вчиніть ще з двома слайсами. Низ зафіксуйте зубочистками. Розкрийте пелюстки. Зробіть ще 3 такі квітки.
  4. Пера зеленої цибулі покладіть паралельно одне до одного. Половинку огірка розріжте на чотири частини. Покладіть шматочки огірка упоперек на цибулю насінням назовні, обв‘яжіть цибулею. Відріжте кінчики.
  5. Викладіть на дошку колом розібране листя зеленого салату, на нього – качан салату фрізе. До одного краю прилаштуйте зв‘язані цибулею шматочки огірка. Зверху на салат викладіть підготовані «квіти» та помідори чері, нанизані на зубочистки.

Читайте також: Ананас по-гавайськи: рецепт приготування

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити