Салат-букет: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Вашу другу половинку точно здивує креативність цього їстівного букета! А приготувати такий салат-букет дуже просто: квітами послужить нарізка з шинки, салямі та червоної риби, а листям – салат. Ця закуска виглядає просто приголомшливо! Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт салату-букета.

Інгредієнти: 

  • салат зелений – 1 качан
  • салат фрізе – 1 качан
  • цибуля зелена – 2 пера
  • огірок – 1 шт.
  • помідори чері – 5 шт.
  • редька маргеланська – 1 шт.
  • шинка (слайси) – 20 шт.
  • салямі (слайси) – 20 шт.
  • червона риба (слайси) – 6 шт.

Спосіб приготування:

  1. Зробіть їстівні квіти: 5 шматочків салямі викладіть з напуском один на інший. Підгорніть кінчики по довгому краю та скрутіть трубочкою. Підігнуту частину скріпіть зубочистками. Зробіть ще 3 такі троянди. Так само скрутіть 4 троянди з шинки.
  2. Два слайси лосося викладіть з напуском у довжину та скрутіть у трубочку. Коли від другого слайсу лишиться 2/3, переверніть його та докрутіть до кінця. Низ троянди скріпіть зубочисткою. Так само зробіть ще 2 квітки.
  3. Редьку наріжте тонкими слайсами. Перший слайс редьки скрутіть трубочкою. На місце стику покладіть наступний слайс, обгорніть ним трубочку. До краю слайсу прикладіть інший і теж обгорніть. Так само вчиніть ще з двома слайсами. Низ зафіксуйте зубочистками. Розкрийте пелюстки. Зробіть ще 3 такі квітки.
  4. Пера зеленої цибулі покладіть паралельно одне до одного. Половинку огірка розріжте на чотири частини. Покладіть шматочки огірка упоперек на цибулю насінням назовні, обв‘яжіть цибулею. Відріжте кінчики.
  5. Викладіть на дошку колом розібране листя зеленого салату, на нього – качан салату фрізе. До одного краю прилаштуйте зв‘язані цибулею шматочки огірка. Зверху на салат викладіть підготовані «квіти» та помідори чері, нанизані на зубочистки.

Читайте також: Ананас по-гавайськи: рецепт приготування

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
Макарони під м’ясним фаршем
Картопля по-македонски

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею