Салат-букет: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Вашу другу половинку точно здивує креативність цього їстівного букета! А приготувати такий салат-букет дуже просто: квітами послужить нарізка з шинки, салямі та червоної риби, а листям – салат. Ця закуска виглядає просто приголомшливо! Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт салату-букета.

Інгредієнти: 

  • салат зелений – 1 качан
  • салат фрізе – 1 качан
  • цибуля зелена – 2 пера
  • огірок – 1 шт.
  • помідори чері – 5 шт.
  • редька маргеланська – 1 шт.
  • шинка (слайси) – 20 шт.
  • салямі (слайси) – 20 шт.
  • червона риба (слайси) – 6 шт.

Спосіб приготування:

  1. Зробіть їстівні квіти: 5 шматочків салямі викладіть з напуском один на інший. Підгорніть кінчики по довгому краю та скрутіть трубочкою. Підігнуту частину скріпіть зубочистками. Зробіть ще 3 такі троянди. Так само скрутіть 4 троянди з шинки.
  2. Два слайси лосося викладіть з напуском у довжину та скрутіть у трубочку. Коли від другого слайсу лишиться 2/3, переверніть його та докрутіть до кінця. Низ троянди скріпіть зубочисткою. Так само зробіть ще 2 квітки.
  3. Редьку наріжте тонкими слайсами. Перший слайс редьки скрутіть трубочкою. На місце стику покладіть наступний слайс, обгорніть ним трубочку. До краю слайсу прикладіть інший і теж обгорніть. Так само вчиніть ще з двома слайсами. Низ зафіксуйте зубочистками. Розкрийте пелюстки. Зробіть ще 3 такі квітки.
  4. Пера зеленої цибулі покладіть паралельно одне до одного. Половинку огірка розріжте на чотири частини. Покладіть шматочки огірка упоперек на цибулю насінням назовні, обв‘яжіть цибулею. Відріжте кінчики.
  5. Викладіть на дошку колом розібране листя зеленого салату, на нього – качан салату фрізе. До одного краю прилаштуйте зв‘язані цибулею шматочки огірка. Зверху на салат викладіть підготовані «квіти» та помідори чері, нанизані на зубочистки.

Читайте також: Ананас по-гавайськи: рецепт приготування

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму