Салат з сьомгою від Ектора Хіменес-Браво


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

salat_iz_slabosolenoi_semg8i-50945

Латук – 1 пучок

Айсберг – 1 качан

Помідори черрі15 шт.

Яйця3 шт.

Оцет1 ст. л.

Слабосолона сьомга150 г

Лимоннопармезановый соус:

Лимони2 шт.

Сир пармезан150 г

Оливкова олія – ¾ скл.

Сіль, перець

Готуємо салат з сьомгою:

1. Салатне листя промийте, замочіть в мисці з холодною водою, потім обсушіть, порвіть на шматочки. Томати розріжте навпіл.

2. Приготуйте яйце-пашот. Для цього закип’ятіть в каструлі воду, додайте оцет. Висота води – 5 см. Яйце збийте в чарку або келих. Ледь киплячу воду добре розмішайте ложкою, щоб утворився вир, і акуратно вилийте яйце. Через 2 хвилини викладіть шумівкою в піалу з холодною водою на кілька секунд, потім – на кухонний рушник, дайте просохнути.

3. Щоб приготувати соус – натріть шкірку лимонів для одержання цедри, вичавіть сік. Натріть сир пармезан. Збийте все у блендері, поступово вливаючи оливкову олію. Додайте сіль і перець.

4. Змішайте салатне листя з соусом, викладіть на блюдо. Розкладіть помідори, зверху на салат – тонкі скибочки сьомги і яйце-пашот.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити