Самвел Адамян навчить готувати лимонні тістечка

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Акуратні прямокутники ніжного тіста, яке розсипається м’якими крихтами і одразу ж тане в роті. А над нимщедрі шари легкого білкового крему з тонким цитрусовим ароматом. Так і хочеться закрити очі і відкусити шматочок цієї білосніжної насолоди. Шоу «Все буде смачнонавчить готувати улюблений десерт всіх ласунівлимонні тістечка.

q-wzrl2YjpYНеймовірно, але ще 30 років тому ці тістечка можна було купити на кожному кроці за 15 копійок. І не кожна господарка знала, як їх приготувати. Але сьогодні – про них несправедливо забули. Точний рецепт цього десерту загубився десь на рубежі XX і XXI століть. І з того часу тістечка мало у кого виходять такими ніжними та смачними. А в магазинах продається лише спрощений варіант. Однак шоу «Все буде смачно!» знайшло того, хто знає, яким насправді має бути унікальне лимонне тістечко. Зірка проекту «МастерШеф» Самвел Адамян відшукав рецепт в бабусиному блокноті і удосконалив його власними кулінарними відкриттями.

Ви дізнаєтеся унікальні секрети: як замісити тісто, щоб воно не кришилося? Що покласти в духовку, щоб коржі для тістечок не підгоріли? З чим з’єднати збиті білки в кремі, щоб вони були пишними і не опадали цілих три дні? І яка хитрість допоможе сформувати ідеальні прямокутники з тіста і крему, щоб тістечко не розвалювалося при нарізці?

47630_900

І це не всі сюрпризи! Крім улюбленого тістечка, ви приготуєте ще один унікальний десерт – «Білі хмари». З дивно ніжною, вологою текстурою і яскравим освіжаючим цитрусовим смаком і ароматом

Не пропустіть шоу «Все буде смачно!» цієї неділі (22 січня) о 9 ранку на СТБ!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму